Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Üye Günlüğü Herkesleşmeyenler

ngmngm doğrulanmış üyedir.

IFGT Eğitim Ekibi
Eğitim Editörü
Konu Sahibi
Her şeyin hızla değiştiği bir zamanda, insanın kendi karakterini ve değerlerini koruyabilmesi büyük bir kazançtır. Benim için önemli olan da tam olarak budur; kalabalıkların onayından çok, vicdanımın huzuruyla yaşayabilmek.

Çünkü insan, zamanla herkesin aynı yöne baktığı bir yerde kendi bakışını korumanın ne kadar kıymetli olduğunu anlıyor.

Gösterişin alkışlandığı, samimiyetin ise çoğu zaman geri planda kaldığı bir çağda; sade kalabilmek, olduğu gibi görünebilmek ve iç dünyasını kaybetmemek başlı başına bir duruştur. Herkesin peşinden gitmediği şeylerin de bir değeri olduğunu bilmek, insana ayrı bir huzur veriyor.

𝓿𝓵𝓭𝓷𝓓...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri