Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

'Hande olmasa bu adam olmazdım'

'Hande olmasa bu adam olmazdım'

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2025 11:04Hande Soral ve İsmail Demirci, Esquire Türkiye dergisinin yeni sayısına kapak oldu.
Haberin DevamıOyuncu çift, dergiye röportaj da verdi. Hande Soral, Demirci’nin hayat arkadaşı olacağını ilk ne zaman anladığı sorusunu “Tanıştığımız gün” diye yanıtladı.

İsmail Demirci de “Hande bana ilk gün ‘Seninle çocuklarımızın olacağını görebiliyorum’ demişti. Şu anda da bir çocuğumuz var. Sanırım doğru yoldayız” dedi.Hande Soral’dan her gün oyunculuğa ve hayata dair bir şeyler öğrendiğini anlatan Demirci, eşinin kendisine ilham verdiğini dile getirdi:“Hayatımda Hande olmasaydı, ne mesleki ne hayat açısından şu an olduğum insan olabilirdim. Ona borçlu olduğum çok şey var. Eşimle eş olma durumunu çok seviyorum. Onun gibi bir oyuncuyla da oynamayı çok isterim ama bunun uzun soluklu bir proje olmasını tercih etmem.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Hande Soral#İsmail Demirci#Hande Soral Demirci

67861a74904e27543e65cbd9.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2025 11:04Hande Soral ve İsmail Demirci, Esquire Türkiye dergisinin yeni sayısına kapak oldu.
Haberin DevamıOyuncu çift, dergiye röportaj da verdi. Hande Soral, Demirci’nin hayat arkadaşı olacağını ilk ne zaman anladığı sorusunu “Tanıştığımız gün” diye yanıtladı.

İsmail Demirci de “Hande bana ilk gün ‘Seninle çocuklarımızın olacağını görebiliyorum’ demişti. Şu anda da bir çocuğumuz var. Sanırım doğru yoldayız” dedi.Hande Soral’dan her gün oyunculuğa ve hayata dair bir şeyler öğrendiğini anlatan Demirci, eşinin kendisine ilham verdiğini dile getirdi:“Hayatımda Hande olmasaydı, ne mesleki ne hayat açısından şu an olduğum insan olabilirdim. Ona borçlu olduğum çok şey var. Eşimle eş olma durumunu çok seviyorum. Onun gibi bir oyuncuyla da oynamayı çok isterim ama bunun uzun soluklu bir proje olmasını tercih etmem.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Hande Soral#İsmail Demirci#Hande Soral Demirci

67861a8b904e27543e65cbdb.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri