Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Haluk Bilginer tekerlekli sandalyede!

Haluk Bilginer tekerlekli sandalyede!

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2025 08:45Haluk Bilginer önceki gün Bebek’te tekerlekli sandalyede objektife yansıdı.
Haberin DevamıGörenleri şaşırtan usta oyuncu aslında yeni filmi “Can Dostum” için çekim yapıyordu.Bilginer, yapım için Bebek Parkı’nda genç meslektaşı Feyyaz Yiğit’le kamera karşısına geçti.Aynı gün yolu parka düşenler, iki ünlü isme yoğun ilgi gösterdi. Gişe rekorları kıran bir Fransız yapımından uyarlanan, senaryosunu Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit’in birlikte yazdığı “Can Dostum”un yönetmen koltuğunda Mert Baykal oturuyor.

Yapımcılığını NuLook Production firmasıyla Muzaffer Yıldırım’ın üstlendiği, kadrosunda Bige Önal ve Hatice Aslan’ın da yer aldığı filmin 14 Kasım’da vizyona girmesi planlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Haluk Bilginer#Feyyaz Yiğit#Can Dostum

68943d67de5ab3cb74721bb1.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2025 08:45Haluk Bilginer önceki gün Bebek’te tekerlekli sandalyede objektife yansıdı.
Haberin DevamıGörenleri şaşırtan usta oyuncu aslında yeni filmi “Can Dostum” için çekim yapıyordu.Bilginer, yapım için Bebek Parkı’nda genç meslektaşı Feyyaz Yiğit’le kamera karşısına geçti.Aynı gün yolu parka düşenler, iki ünlü isme yoğun ilgi gösterdi. Gişe rekorları kıran bir Fransız yapımından uyarlanan, senaryosunu Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit’in birlikte yazdığı “Can Dostum”un yönetmen koltuğunda Mert Baykal oturuyor.

Yapımcılığını NuLook Production firmasıyla Muzaffer Yıldırım’ın üstlendiği, kadrosunda Bige Önal ve Hatice Aslan’ın da yer aldığı filmin 14 Kasım’da vizyona girmesi planlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Haluk Bilginer#Feyyaz Yiğit#Can Dostum

68943d70de5ab3cb74721bb3.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri