Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Gheorghe Hagi, Galatasaray maçını tribünden takip etti!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gheorghe Hagi, Galatasaray maçını tribünden takip etti!

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2025 23:17Galatasaray'ın efsanesi Gheorge Hagi, sarı-kırmızılıları Alanyaspor ile oynadığı maçı tribünden takip etti.
Haberin DevamıGalatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Alanyaspor-Galatasaray maçını tribünden takip etti.Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianıs Hagi, sezon başında Alanyaspor'a transfer olmuştu.Maça yedek kulübesinde başlayan Ianis Hagi, mücadelenin 71. dakikasında oyuna dahil oldu.Gözden KaçmasınAlanyaspor 0-1 Galatasaray (Süper Lig maçı özeti)Haberi görüntüle'BENİM İÇİN ÖZEL BİR DURUM BU'Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ianis Hagi, "Gerçekten çok iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum. 22 şutumuz var. Son şampiyona karşı oynadık. Zor bir maçtı. Biz böyle devam etmek istiyoruz ama bu yetmiyor 3 puanın da gelmesi gerekiyor. Benim ve ailem için çok özel bir durum bu. İstanbul'da çok güzel yıllar geçirdik, babam da başarılı oldu. Babamın tribünde olması ve beni izlemesi beni mutlu ediyor. Çok küçükken beni izlemeye başladı ve umarım kariyerimin sonuna kadar devam eder." ifadelerini kullandı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Hagi#Alanyaspor

68d6f4b5373f05d2df62886e.jpg

Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2025 23:17Galatasaray'ın efsanesi Gheorge Hagi, sarı-kırmızılıları Alanyaspor ile oynadığı maçı tribünden takip etti.
Haberin DevamıGalatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Alanyaspor-Galatasaray maçını tribünden takip etti.Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianıs Hagi, sezon başında Alanyaspor'a transfer olmuştu.Maça yedek kulübesinde başlayan Ianis Hagi, mücadelenin 71. dakikasında oyuna dahil oldu.Gözden KaçmasınAlanyaspor 0-1 Galatasaray (Süper Lig maçı özeti)Haberi görüntüle'BENİM İÇİN ÖZEL BİR DURUM BU'Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ianis Hagi, "Gerçekten çok iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum. 22 şutumuz var. Son şampiyona karşı oynadık. Zor bir maçtı. Biz böyle devam etmek istiyoruz ama bu yetmiyor 3 puanın da gelmesi gerekiyor. Benim ve ailem için çok özel bir durum bu. İstanbul'da çok güzel yıllar geçirdik, babam da başarılı oldu. Babamın tribünde olması ve beni izlemesi beni mutlu ediyor. Çok küçükken beni izlemeye başladı ve umarım kariyerimin sonuna kadar devam eder." ifadelerini kullandı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Hagi#Alanyaspor

68d6e262373f05d2df6287fb.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri