• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Gelen tebligatla hayatının şokunu yaşadı! Kimlik bilgileri kullanılan Gizem, işlemediği bir suçtan daha beraat etti

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Gelen tebligatla hayatının şokunu yaşadı! Kimlik bilgileri kullanılan Gizem, işlemediği bir suçtan daha beraat etti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Gelen tebligatla hayatının şokunu yaşadı! Kimlik bilgileri kullanılan Gizem, işlemediği bir suçtan daha beraat etti
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Denizhan TECİK/BURSA, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2025 12:26Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşayan kimlik numarası başkası tarafından kullanılan üniversite öğrencisi Gizem Y., 19), işlemediği bir suçtan daha beraat etti. Gizem Y.'nin kimlik bilgilerini akrabası olan R.Ü.'nün verdiği tespit edildi.
Haberin DevamıGemlik ilçesinde oturan K.D. (17), Gizem Y.’nin kimlik bilgilerini ele geçirdi. İstanbul'da karıştığı 3'ü ‘hırsızlık’, 1’i ise ‘küçük yaşta çocuğa cinsel istismar’ suçlarından yakalan K.D., güvenlik güçlerine kimlik kartını kaybettiğini söyleyip, kendisini Gizem Y. olarak tanıtarak, TC Kimlik Numarasını verdi.GELEN TEBLİGATLA ŞOK YAŞADIOlay, Pamukkale Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Gizem Y.’nin, 2024 Ocak ayında, Gemlik ilçesindeki evine gelen mahkeme celbiyle ortaya çıktı. İstanbul'daki bir giyim mağazasından hırsızlık olayıyla ilgili gelen tebligat karşısında ailesi ile birlikte şok yaşayan Gizem Y., arkadaşı olan Avukat Kemal Kapar'dan yardım istedi. Avukat Kapar yaptığı araştırmada, vekaletini aldığı Gizem Y.'nin, ‘Hırsızlık’ ve ‘Küçük yaştaki çocuğu cinsel istismar’ suçlarından kaydının bulunduğu ve bu suçlardan bazıları nedeniyle de Marmara Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu görüldüğü bilgisine ulaştı.Haberin DevamıGizem Y. ise yaşadığı psikolojik sorunlar ve çaresizlik sonucu üniversite eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Avukat Kemal Kapar, tutuklu görünen müvekkilinin, camide namaz kılan bir kişinin çantasından cüzdan çaldığı iddiasıyla yargılandığı İstanbul 12’nci Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmasına katıldı. Gizem Y., hakkında 'hırsızlık' suçundan açılan davaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, adının Gizem Y. olduğunu söyleyen tutuklu sanık K.D. de duruşma salonunda hazır bulundu.İLGİLİ HABERGerçek Gizem o değil benimHaberi görüntüle"HAYATIMDA HİÇ GİTMEDİĞİM İSTANBUL'DA BİRÇOK SUÇA KARIŞTIĞIMI ÖĞRENDİM"Kendisine yöneltilen suçlamayı kabul etmeyen Gizem Y. ifadesinde, “Hakim Bey, ben suçsuzum. Cezaevinde değilim. Mağdur oldum. Hayatım boyunca da İstanbul'a hiç gitmedim. Yaşadığım bu sıkıntılar nedeniyle üniversite eğitimimi bırakmak zorunda kaldım. Artık evden dışarı çıkamıyorum, arkadaşlarımla buluşamıyorum. Kimlik bilgilerim çalındığı için, daha önce Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade vermiştim. Daha sonra bilgilerimi çalan kişinin, hayatımda hiç gitmediğim İstanbul'da birçok suça karıştığını öğrendim. Durumun düzeltilmesini talep ederim” dedi.Haberin DevamıSUÇUNU KABUL EDİNCE GERÇEK GİZEM Y. BERAAT ETTİDuruşmada ifade veren tutuklu sanık da gerçek adının K.D. olduğunu, kimlik bilgilerini ise Gizem Y.'nin akrabası olan arkadaşından aldığını itiraf ederek, “Kaldığım yurttan kaçtıktan sonra, Gizem Y.'nin bir akrabası bana onun TC Kimlik Numarasını verdi. Ben de 'Hırsızlık' ve 'Küçük yaşta çocuğa cinsel istismar' suçlarından yakalanınca, kendimi Gizem Y. olarak tanıtıp, onun TC Kimlik Numarasını kullandım. Suçumu kabul ediyorum” diye konuştu.Kimlik bilgilerini doğrulayan mahkeme hakimi, suçun işlendiği tarihteki kamera kayıtlarında da suçlunun K.D. olduğunu tespit edince, Gizem Y.'nin bu suçtan beraatine karar verdi. Suça sürüklenen çocuk K.D. hakkında, 'Hırsızlık' ve ‘Başkasının kimlik bilgilerini kullanmak’ suçlarından suç duyurusunda bulunulmasına, Marmara Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na tutuklu sanığın isminin Gizem Y. değil K.D. olduğunun bildirilmesine ve Gizem Y.'nin suç kaydının silinmesine hükmedildi.Haberin Devamı‘BAŞKA BİR DAVADA YENİDEN HAKİM KARŞISINDA’Gizem Y., hakkında konfeksiyon mağazasından çalınan kıyafet hırsızlığıyla ilgili, yine İstanbul 12’nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan bir başka davada da hakim karşısına çıktı. Mahkemede hazır bulunan tutuklu sanık, bir kez daha gerçek isminin K.D. olduğunu belirtip, Gizem Y.'nin kimlik bilgilerini akrabası olan R.Ü.'den aldığını söyledi.‘BERAAT KARARI VERİLDİ’Mahkeme hakimi, Gizem Y.’nin hiç gitmediği İstanbul’da işlediği bu suçtan da beraatine karar verilirken, K.D. hakkında ‘hırsızlık’, kimlik bilgilerini veren R.Ü. için de ‘Başkalarının kimlik bilgilerini kullanmak’ suçundan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulması kararlaştırıldı.Haberin DevamıKimlik bilgileri kullanılan tutuklu gözüken Gizem Y.'nin 'küçük yaştaki çocuğu cinsel istismar' ve 'hırsızlık' suçlarıyla ilgili yargılamaları devam ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Bursa#Kimlik Hırsızlığı#Kimlik Bilgileri

68021ac40511a6a9210a6a7e.jpg

67f2efb38254eec3982da1d1.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri