Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Gedson Fernandes: 'Çok zor bir gece, ağır mağlubiyet!'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gedson Fernandes: 'Çok zor bir gece, ağır mağlubiyet!'

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2025 21:46Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Jonas Svensson, Başakşehir'e 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir'e sahasında 2-0 mağlup olan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Jonas Svensson maç sonu açıklamalar yaptı.İşte Beşiktaşlı futbolcuların açıklamaları;SVENSSON: BEŞİKTAŞ'IN TUTKUSUNU BİLİYORUM"Öncelikle taraftarlarımızdan özür diliyorum, onlar daha iyisini hak ediyorlar. İki gol yedik kırılma anlarında. Çok üzgünüz. Beşiktaş taraftarının tutkusunu biliyorum, onlar için ne anlam ifade ettiğini biliyorum. Çok üzgünüm." Gözden KaçmasınBeşiktaş taraftarından futbolculara ve Solskjaer'e sert tepki!Haberi görüntüleGEDSON: AĞIR BİR MAĞLUBİYET ALDIK"Çok zor bir gece. Ağır bir mağlubiyet aldık. Konuşmak zor. Yedi maçımız kaldı. Üçüncülük için elimizden geleni yapmak zorundayız."
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Gedson Fernandes#Svensson

67fab4e916642e52e599e513.jpg

Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2025 21:46Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Jonas Svensson, Başakşehir'e 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıTrendyol Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir'e sahasında 2-0 mağlup olan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Jonas Svensson maç sonu açıklamalar yaptı.İşte Beşiktaşlı futbolcuların açıklamaları;SVENSSON: BEŞİKTAŞ'IN TUTKUSUNU BİLİYORUM"Öncelikle taraftarlarımızdan özür diliyorum, onlar daha iyisini hak ediyorlar. İki gol yedik kırılma anlarında. Çok üzgünüz. Beşiktaş taraftarının tutkusunu biliyorum, onlar için ne anlam ifade ettiğini biliyorum. Çok üzgünüm." Gözden KaçmasınBeşiktaş taraftarından futbolculara ve Solskjaer'e sert tepki!Haberi görüntüleGEDSON: AĞIR BİR MAĞLUBİYET ALDIK"Çok zor bir gece. Ağır bir mağlubiyet aldık. Konuşmak zor. Yedi maçımız kaldı. Üçüncülük için elimizden geleni yapmak zorundayız."
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Gedson Fernandes#Svensson

67faadff16642e52e599e4f1.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri