Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Galatasaray'dan Sergen Yalçın'a baş sağlığı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Galatasaray'dan Sergen Yalçın'a baş sağlığı!

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2025 20:09Galatasaray tribünleri, geçtiğimiz aylarda ağabeyini kaybeden Sergen Yalçın’a baş sağlığı diledi.
Haberin DevamıGalatasaray taraftarı, hayatını kaybeden Sergen Yalçın'ın ağabeyi Gürsoy Yalçın'ı RAMS Park'taki derbi öncesi andı.Sarı - kırmızılılar, hazırladıkları pankartla birlikte Sergen Yalçın'a baş sağlığı diledi.Mücadelenin ardından kendisine bu konuyla ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Sergen Yalçın, "Galatasaray taraftarına ve camiasına teşekkür ediyorum. Rahmetli kardeşimle ilgili pankart açtılar. Çok duygulandım. İnsanlık her şeyden daha önemli. Sağ olsunlar, var olsunlar. İnsanlık 3 puandan daha önemli." ifadelerini kullandı. FİLİSTİN'E DESTEKÖte yandan sarı - kırmızılı taraftarlar, "Filistin'de insanlık ölüyor, dünya soykırımı canlı canlı izliyor!" pankartı da açıp Filistin'e destek verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Beşiktaş#Sergen Yalçın

68e15389b63b12fd7de11657.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2025 20:09Galatasaray tribünleri, geçtiğimiz aylarda ağabeyini kaybeden Sergen Yalçın’a baş sağlığı diledi.
Haberin DevamıGalatasaray taraftarı, hayatını kaybeden Sergen Yalçın'ın ağabeyi Gürsoy Yalçın'ı RAMS Park'taki derbi öncesi andı.Sarı - kırmızılılar, hazırladıkları pankartla birlikte Sergen Yalçın'a baş sağlığı diledi.Mücadelenin ardından kendisine bu konuyla ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Sergen Yalçın, "Galatasaray taraftarına ve camiasına teşekkür ediyorum. Rahmetli kardeşimle ilgili pankart açtılar. Çok duygulandım. İnsanlık her şeyden daha önemli. Sağ olsunlar, var olsunlar. İnsanlık 3 puandan daha önemli." ifadelerini kullandı. FİLİSTİN'E DESTEKÖte yandan sarı - kırmızılı taraftarlar, "Filistin'de insanlık ölüyor, dünya soykırımı canlı canlı izliyor!" pankartı da açıp Filistin'e destek verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Beşiktaş#Sergen Yalçın

68e154a7b63b12fd7de1165b.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri