Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Galatasaray’da olağan seçimli genel kurul bugün yapılacak: Dursun Özbek mi, Süheyl Batum mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dir3ctor

Elmas üye
Konu Sahibi
Mevcut başkan Dursun Özbek ile Prof.Dr Süheyl Batum’un yarışacağı genel kurul, Galatasaray Lisesi’nde saat 10.00’da başlayacak. Oy kullanma hakkına sahip yaklaşık 10 bin genel kurul üyesi sarı kırmızılı kulübün 104. dönem yönetimini belirleyecek.
Haberin DevamıGalatasaray’da mevcut başkan Dursun Özbek ile anayasa profesörü ve siyasetçi Süheyl Batum’un yarışacağı başkanlık seçimi bugün yapılacak. Sarı kırmızılı kulübün 104. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi’nde saat 10.00’da başlayacak.15.00’TE OY KULLANMA iŞLEMi SONA ERECEKYeterli çoğunluğun aranmayacağı genel kurulda kongre divan heyetinin oluşturulup, açılışın yapılmasının ardından seçimlere geçilecek. Kongre üyelerinin oylarını kullanabilmeleri için Galatasaray Lisesi’nde 20 sandık kurulacak ve saat 15.00’te oy kullanma işlemi sona erecek. Sarı kırmızılılarda oy kullanma hakkına sahip yaklaşık 10 bin üye sandık başına gidecek. Genel kurul üyeleri Dursun Özbek için kırmızı, Süheyl Batum için de sarı renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.Haberin DevamıGözden KaçmasınA Milli Takım'ın EURO 2024 aday kadrosu açıklandı!Haberi görüntüleÖZBEK 3. DÖNEMi, BATUM 39. BAŞKAN OLMAK iSTiYORİlk olarak 2015-2018 yılları arasında başkanlığa seçilen, 2022’de olağanüstü genel kurulda yeniden göreve gelen Dursun Özbek bugün kazanırsa 3. dönemine imza atacak. Eğer bugün seçimden Süheyl Batum zaferle ayrılırsa sarı kırmızılılarda başkanlık yapacak 39. farklı isim olacak.DURSUN ÖZBEK’iN LiSTESiMetin Öztürk
Niyazi Yelkencioğlu
Bora İsmail Bahçetepe
Sedat Artukoğlu
Eray Yazgan
Can Natan
Mehmet Saruhan Cibara
Ali Yüce
İbrahim Hatipoğlu
Fatih DemircanYEDEKOzan Bingöl Yurtsever
Timur Kuban
Emir Aral
Tanur Lara Yılmaz
Ece BoraSÜHEYL BATUM’UN LiSTESiAytuğ Sakallıoğlu
Ayşen Sarıkan Tanırcan
Aslı Makaracı Başak
Mete İkiz
Suat Sarı
Çetin Soysal
Mustafa Barış Yaşaroğlu
Rezan Epözdemir
Cüneyt Öztürk
Murat KaramanYEDEKMetin Karakaya
Cem Topuz
Hikmet Siber Akyelken
Mehmet Şişmanoğlu
Hikmet Ozan Öğüt
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Dursun Özbek#Süheyl Batum

6650f6c82f53fc9232df8fdd.jpg

Mevcut başkan Dursun Özbek ile Prof.Dr Süheyl Batum’un yarışacağı genel kurul, Galatasaray Lisesi’nde saat 10.00’da başlayacak. Oy kullanma hakkına sahip yaklaşık 10 bin genel kurul üyesi sarı kırmızılı kulübün 104. dönem yönetimini belirleyecek.
Haberin DevamıGalatasaray’da mevcut başkan Dursun Özbek ile anayasa profesörü ve siyasetçi Süheyl Batum’un yarışacağı başkanlık seçimi bugün yapılacak. Sarı kırmızılı kulübün 104. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi’nde saat 10.00’da başlayacak.15.00’TE OY KULLANMA iŞLEMi SONA ERECEKYeterli çoğunluğun aranmayacağı genel kurulda kongre divan heyetinin oluşturulup, açılışın yapılmasının ardından seçimlere geçilecek. Kongre üyelerinin oylarını kullanabilmeleri için Galatasaray Lisesi’nde 20 sandık kurulacak ve saat 15.00’te oy kullanma işlemi sona erecek. Sarı kırmızılılarda oy kullanma hakkına sahip yaklaşık 10 bin üye sandık başına gidecek. Genel kurul üyeleri Dursun Özbek için kırmızı, Süheyl Batum için de sarı renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.Haberin DevamıGözden KaçmasınA Milli Takım'ın EURO 2024 aday kadrosu açıklandı!Haberi görüntüleÖZBEK 3. DÖNEMi, BATUM 39. BAŞKAN OLMAK iSTiYORİlk olarak 2015-2018 yılları arasında başkanlığa seçilen, 2022’de olağanüstü genel kurulda yeniden göreve gelen Dursun Özbek bugün kazanırsa 3. dönemine imza atacak. Eğer bugün seçimden Süheyl Batum zaferle ayrılırsa sarı kırmızılılarda başkanlık yapacak 39. farklı isim olacak.DURSUN ÖZBEK’iN LiSTESiMetin Öztürk
Niyazi Yelkencioğlu
Bora İsmail Bahçetepe
Sedat Artukoğlu
Eray Yazgan
Can Natan
Mehmet Saruhan Cibara
Ali Yüce
İbrahim Hatipoğlu
Fatih DemircanYEDEKOzan Bingöl Yurtsever
Timur Kuban
Emir Aral
Tanur Lara Yılmaz
Ece BoraSÜHEYL BATUM’UN LiSTESiAytuğ Sakallıoğlu
Ayşen Sarıkan Tanırcan
Aslı Makaracı Başak
Mete İkiz
Suat Sarı
Çetin Soysal
Mustafa Barış Yaşaroğlu
Rezan Epözdemir
Cüneyt Öztürk
Murat KaramanYEDEKMetin Karakaya
Cem Topuz
Hikmet Siber Akyelken
Mehmet Şişmanoğlu
Hikmet Ozan Öğüt
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Dursun Özbek#Süheyl Batum

6650ce4d2f53fc9232df8f17.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri