Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk ve yeni hedef mesajı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dir3ctor

Elmas üye
Konu Sahibi
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, şampiyonluk sonrasında konuştu.
Haberin DevamıSüper Lig'de Konyaspor'u mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç sonunda açıklamalarda bulundu.İşte Okan Buruk'un sözleriÇok mutluyuz, zor bir ortamdı. Konyaspor küme hattındaydı ama hak ederek, çok iyi oynayarak kazandık. Geçen hafta da söyledim. Her zamanki gibi Mayıslar bizim oldu. Şimdi 25. şampiyonluk için hazırlansınlar.Gözden KaçmasınSüper Lig'de şampiyon Galatasaray! (Konyaspor 1-3 Galatasaray)Haberi görüntüleBÜYÜK İŞ BAŞARDIKBen tabii ki taraftarımızla birlikte yaşıyorum. Onlara hizmet etmek zorundayız. Çok iyi bir oyuncu gurubu ile birlikteyiz. Hep birlikte büyük bir iş başardık. En çok şeyi taraftarlar hak ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Okan Buruk#Süper Lig

66537f565631c2d1bebf678b.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, şampiyonluk sonrasında konuştu.
Haberin DevamıSüper Lig'de Konyaspor'u mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç sonunda açıklamalarda bulundu.İşte Okan Buruk'un sözleriÇok mutluyuz, zor bir ortamdı. Konyaspor küme hattındaydı ama hak ederek, çok iyi oynayarak kazandık. Geçen hafta da söyledim. Her zamanki gibi Mayıslar bizim oldu. Şimdi 25. şampiyonluk için hazırlansınlar.Gözden KaçmasınSüper Lig'de şampiyon Galatasaray! (Konyaspor 1-3 Galatasaray)Haberi görüntüleBÜYÜK İŞ BAŞARDIKBen tabii ki taraftarımızla birlikte yaşıyorum. Onlara hizmet etmek zorundayız. Çok iyi bir oyuncu gurubu ile birlikteyiz. Hep birlikte büyük bir iş başardık. En çok şeyi taraftarlar hak ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Okan Buruk#Süper Lig

665377d56070c51f7ddeb9db.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri