Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Galatasaray'da başkanlık seçimi! Süheyl Batum, yönetim kurulu listesini teslim etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dir3ctor

Elmas üye
Konu Sahibi
Galatasaray'da yapılacak başkanlık seçiminde aday olduğunu açıklayan Süheyl Batum, yönetim kurulu listesini teslim etti.
Haberin DevamıGalatasaray’da 25 Mayıs’ta yapılacak olan başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Süheyl Batum, yönetim kurulu listesini teslim etti.Galatasaray Kulübü’nde 25 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan olağan seçimli genel kurul için Süheyl Batum başkan adaylığını açıkladı. Mevcut başkan Dursun Özbek’e rakip olacak Batum, yönetim kurulunda yer alacak isimleri Divan Kurulu’na iletti. Batum’un asil ve yedek listesinde yer alan isimler şu şekilde: "Aytuğ Sakallıoğlu, Ayşen Sarıkan Tanırcan, Aslı Makaracı Başak, Mete İkiz, Suat Sarı, Çetin Soysal, Mustafa Barış Yaşaroğlu, Murat Karaman, Rezan Epözdemir, Cüneyt Öztürk, Metin Karakaya, Cem Topuz, Hikmet Sibel Akyelken, Mehmet Şişmanoğlu, Hikmet Ozan Öğüt"
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Süheyl Batum#Süper Lig

663510425b169145c2b638e4.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri