Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Fransız okulları... Bakan Tekin: Mevzuata uymayanlara işlem yapılacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fransız okulları... Bakan Tekin: Mevzuata uymayanlara işlem yapılacak

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, muevzuata uymayan Fransız okullarına işlem yapılacağını açıkladı.
Haberin DevamıMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, daha önceki konuşmasında Fransız okullarıyla ilgili, "Ben bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ulusal ve uluslararası hukukunu korumak adına sorumlu davranan bir Milli Eğitim Bakanı olarak bu okullara gerekli adımları attık. Bizim koşullarımıza gelirlerse hayatlarına devam ederler. Gelmezlerse de biz de gerekli hukuki prosedürü takip ederiz." demişti.Ayrıntılar geliyor...Gözden KaçmasınBakan Yumaklı: Köpekler önce sokaktan çekilip sonra rehabilite edilecek... Yakala-kısırlaştır-sal modeli uygulanamadıHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Bakan Tekin#Fransız Okulları#Okul

66a0c6147d74d1bfb71b41c9.jpg

66a0af6b1706cf2dc9320d45.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri