Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Finali kaybeden Salih Özcan'dan Arda Güler'e tebrik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Finali kaybeden Salih Özcan'dan Arda Güler'e tebrik

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Şampiyonlar Ligi finalini Real Madrid'e kaybeden Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Salih Özcan, maçın ardından açıklamalarda bulundu ve Arda Güler'i tebrik etti.
Haberin DevamıBorussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Salih Özcan, Şampiyonlar Ligi finalinde 2-0 kaybettikleri Real Madrid maçı sonrası konuştu.TRT Spor'a açıklamalar yapan Salih; "Bizim için iyi bir sonuç değil. İlk yarıdaki pozisyonlarda gol bulsaydık sonuç farklı olabilirdi. Real Madrid'i tebrik ediyorum. Benim için çok zor bir gün oldu. Arda Güler'i de tebrik ediyorum, onun için mutluyum ama sonuç olarak ben de üzüldüm." dedi.EURO 2024 ile ilgili de konuşan Salih; 'Yarın takıma katılacağım. İtalya ve Polonya ile hazırlık maçı yapacağız, sonra turnuva başlayacak.' sözlerini kullandı.Salih Özcan, final maçında süre almadı.Gözden KaçmasınŞampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid'de Arda Güler tarihe geçtiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Şampiyonlar Ligi#Salih Özcan#Dortmund

665c1d25b9189cb249514f12.jpg

Şampiyonlar Ligi finalini Real Madrid'e kaybeden Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Salih Özcan, maçın ardından açıklamalarda bulundu ve Arda Güler'i tebrik etti.
Haberin DevamıBorussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Salih Özcan, Şampiyonlar Ligi finalinde 2-0 kaybettikleri Real Madrid maçı sonrası konuştu.TRT Spor'a açıklamalar yapan Salih; "Bizim için iyi bir sonuç değil. İlk yarıdaki pozisyonlarda gol bulsaydık sonuç farklı olabilirdi. Real Madrid'i tebrik ediyorum. Benim için çok zor bir gün oldu. Arda Güler'i de tebrik ediyorum, onun için mutluyum ama sonuç olarak ben de üzüldüm." dedi.EURO 2024 ile ilgili de konuşan Salih; 'Yarın takıma katılacağım. İtalya ve Polonya ile hazırlık maçı yapacağız, sonra turnuva başlayacak.' sözlerini kullandı.Salih Özcan, final maçında süre almadı.Gözden KaçmasınŞampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid'de Arda Güler tarihe geçtiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Şampiyonlar Ligi#Salih Özcan#Dortmund

665bbcbab9189cb249514e35.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri