Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Üye Şiir Fikrim Sen, Kalbim Sen

ngmngm doğrulanmış üyedir.

IFGT Eğitim Ekibi
Eğitim Editörü
Konu Sahibi
Seni seviyorum demek, dilimin ucunda duran bir cümle değil artık… daha çok içimde büyüyen, kök salan bir hâl gibi. Bazen bir kelimeyi unutur gibi oluyorum, ama seni unutamıyorum; çünkü sen hatırlamakla ilgili bir şey değilsin, var olmakla ilgili bir şeysin bende.

Eski şairlerin sevgisini düşünüyorum bazen… onlar sevgiyi bir sır gibi taşımış, bir yaraya dönüştürmüş, bir mısranın içine saklamışlar. Ben ise aynı suskunluğu taşıyamıyorum; içimde büyüyen şey, gizlenmeyi reddediyor. Ama yine de onların diliyle düşünüyorum seni: ağır, derin, biraz da kader gibi.

Bazen bir Fuzûlî mısrası gibi içimde sızıyorsun, bazen bir Bâkî zarafetiyle kalbime dokunuyorsun, ama hiçbirine tam sığmıyorsun.

Seni sevmek, anlatmakla tamamlanan bir şey değil… unutmaya çalıştıkça daha çok hatırlanan, sustukça daha çok büyüyen bir hâl.

𝓿𝓵𝓭𝓷𝓓..

Eşleşen Konular

Eşleşme Forum İplik Yazar İstatistikler
69%
Üye Şiirleri
Üye Şiir  Sende Dinlenen Kalbim
0 37
60%
IFGT Arşiv
Arşiv  Kalbim..
IFGT Arşiv · Kezbaniye · 64 · 2442
64 2442
59%
Türkçe Şarkı videoları
Video Klip  Bengü(Ağla kalbim)
0 27
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri