Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Fenerbahçeli Saint-Maximin: Mutlu değiliz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fenerbahçeli Saint-Maximin: Mutlu değiliz

Dir3ctor

Elmas üye
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2024 23:46Fenerbahçeli futbolcular Allan Saint-Maximin, Filip Kostic ve Dusan Tadic, Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.
Haberin DevamıFenerbahçe'de Allan Saint-Maximin, Filip Kostic ve Dusan Tadic, Samsunspor mücadelesi sonrası açıklamalar yaptı.Geliştirmeleri gereken noktaların olduğunu kaydeden Sırp futbolcu Kostic, "Maça iyi başladık ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. Bu maçla alakalı geliştirmemiz gereken noktalar var. Sonrasında iyi olan şeylere devam etmeliyiz. Manchester United maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Kendimize inanmaya devam etmeliyiz. Sıkı çalışmalıyız. Bir sonraki maçın iyi bir neticeyle sonlanacağını umuyorum." dedi.Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, "Puan kaybında çok fazla sebep var, mutlu değiliz. Karakter gösterdik, iyi iş çıkardık maçın genelinde. İkinci golü de bulduk. İkinci yediğimiz gol, öyle bir gol ki... Atacakları golün kenarlardan geleceğini konuştuk. Böyle gol yememeliydik. Ben dahil hepimizin hatası. Çok daha iyisini yapmalıyız ki bir daha böyle gol yemeyelim. Gol attım ama mutlu değilim." dedi.Haberin DevamıFenerbahçe'de Dusan Tadic ise "Bana göre önemli olan şey sonuç. Kişisel performansımdan çok sonuç önemli. Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Samsunspor zor bir takım ama bizim seviyemizde bir takım bu kadar kolay goller yememeli. Maçta yarattığımız şansları da değerlendiremedik. Sonuçtan dolayı hayal kırıklığı yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Samsunspor#Süper Lig

67156bef266802cd351bb8f1.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri