Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Fenerbahçe Milan Skriniar transferini resmen açıkladı!

Dir3ctor

Elmas üye
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2025 17:34Fenerbahçe, Slovak yıldız Milan Skriniar'ı transfer ettiğini resmen duyurdu. Skriniar, imzanın ardından FBTV'ye yaptığı açıklamada, "Çok teşekkür ediyorum. harika hissediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Takım arkadaşlarım ve tüm ekiple birlikte sahada olmak için sabırsızlanıyorum." dedi.
Haberin DevamıFenerbahçe, Milan Skriniar transferini resmen açıkladı.

Sarı lacivertlilerden konuya dair yapılan açıklama şu şekilde oldu;

Kulübümüz, Milan Skriniar’ın kiralık transferi için kulübü Paris Saint-Germain ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır.Milan Skriniar, kendisini sezon sonuna kadar sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.Slovak stopere ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile Sarı Lacivert başarılar diliyoruz.

"SAHADA OLMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
Skriniar, FBTV'ye yaptığı açıklamada, "Çok teşekkür ediyorum. harika hissediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Takım arkadaşlarım ve tüm ekiple birlikte sahada olmak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe taraftarlarına selamlarımı yolluyorum. Stadımızda maç izledim. Taraftarlarımız harika. Dediğim gibi sahada olmak ve takımım için elimden gelenin en iyisini yapmak için sabırsızlanıyorum." dedi. Gözden KaçmasınFenerbahçe'nin yeni transferi Ognjen Mimovic'i anlattı! 'Güçlü ve hızlı' | Dzeko ile Tadic faktörü olacak | Milli Takım müjdesiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Transfer#Fenerbahçe#Milan Skriniar

679b8de35638a5806b358cb2.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2025 17:34Fenerbahçe, Slovak yıldız Milan Skriniar'ı transfer ettiğini resmen duyurdu. Skriniar, imzanın ardından FBTV'ye yaptığı açıklamada, "Çok teşekkür ediyorum. harika hissediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Takım arkadaşlarım ve tüm ekiple birlikte sahada olmak için sabırsızlanıyorum." dedi.
Haberin DevamıFenerbahçe, Milan Skriniar transferini resmen açıkladı.

Sarı lacivertlilerden konuya dair yapılan açıklama şu şekilde oldu;

Kulübümüz, Milan Skriniar’ın kiralık transferi için kulübü Paris Saint-Germain ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır.Milan Skriniar, kendisini sezon sonuna kadar sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.Slovak stopere ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile Sarı Lacivert başarılar diliyoruz.

"SAHADA OLMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
Skriniar, FBTV'ye yaptığı açıklamada, "Çok teşekkür ediyorum. harika hissediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Takım arkadaşlarım ve tüm ekiple birlikte sahada olmak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe taraftarlarına selamlarımı yolluyorum. Stadımızda maç izledim. Taraftarlarımız harika. Dediğim gibi sahada olmak ve takımım için elimden gelenin en iyisini yapmak için sabırsızlanıyorum." dedi. Gözden KaçmasınFenerbahçe'nin yeni transferi Ognjen Mimovic'i anlattı! 'Güçlü ve hızlı' | Dzeko ile Tadic faktörü olacak | Milli Takım müjdesiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Transfer#Fenerbahçe#Milan Skriniar

679b21425638a5806b35889f.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri