Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Fenerbahçe Bekolu Tarık Biberovic'ten NBA ve transfer açıklaması

Fenerbahçe Bekolu Tarık Biberovic'ten NBA ve transfer açıklaması

just be you

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2025 17:57THY EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe Beko'da yıldız isimlerden Tarık Biberovic, merak edilen NBA sorusunu yanıtladı.
Haberin DevamıFenerbahçe Beko'nun yıldız isimlerinden Tarık Biberovic, kendisine yöneltilen NBA sorusuna cevap verirken teklifler var dedi.Biberovic'in konuya ilişkin açıklaması şu şekilde oldu:"NBA konusunda çok konuşmak istemiyorum. Tabii ki teklifler var. En iyisi hangisi bakacağız. Ama şimdi konuşmam doğru değil. Bir kupa daha kazanmamız gerekiyor. 3 kupa kazanmamız gerekiyor bu sezon. Saras'ın gelişiyle birlikte istikrarlı fırsat bulmaya ve kendimi göstermeye başladım. Ne zaman konuşursak, kaliteli bir şekilde konuşuyor. Az ve öz konuşur ya insanlar öyle. Bana çok yardımcı oluyor. Beni geliştirmeye devam ediyor. Geçen gün de konuştuk. Ben de onları not alıp kendimi geliştirmeye devam edeceğim."
Haberle ilgili daha fazlası:#Tarık Biberovic#Fenerbahçe Beko#NBA

6835d2c63e0daf2b5359e31e.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri