Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi belli oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi belli oldu

Dir3ctor

Elmas üye
Fenerbahçe başkanlığı için Ali Koç ile yarışacak olan Aziz Yıldırım'ın listesi belli oldu.
Haberin DevamıFenerbahçe'de 8-9 Haziran'da yapılacak seçimli genel kurulda Ali Koç ile başkanlık yarışına girecek olan Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi belli oldu.Gözden KaçmasınFenerbahçe'de Ali Koç'un listesinde sürpriz isimler! Acun Ilıcalı...Haberi görüntüleAziz Yıldırım'ın listesi şu şekilde:Asil üyelerMithat Yenigün, Mahmut Uslu, Cengiz Erdem, Nihat Özbağı, İlhan Ekşioğlu, Mehmet İman, Önder Fırat, Fatih Öztürk, Murat Salar, Selim Kosif, Batuhan Özdemir, Ömer Onan, Hande Tibuk, Ahmet ÖzokurYedek üyelerEmin Selim Akgül, Mustafa Aydın Acun, Emrah Tünay, Mehmet Engin Özturan, Kemal Fatih Aslan, Berkay Erdim, Tuna AkınGözden KaçmasınFenerbahçe'de Ali Koç'tan seçim öncesi flaş açıklamalar! 'Batmaya yakın durumdaydık! O günlere dönemeyiz' Aziz Yıldırım'a Mourinho cevabı ve canlı yayın davetiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Aziz Yıldırım#Ali Koç

664f6095226c589c3c44bfb5.jpg

Fenerbahçe başkanlığı için Ali Koç ile yarışacak olan Aziz Yıldırım'ın listesi belli oldu.
Haberin DevamıFenerbahçe'de 8-9 Haziran'da yapılacak seçimli genel kurulda Ali Koç ile başkanlık yarışına girecek olan Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi belli oldu.Gözden KaçmasınFenerbahçe'de Ali Koç'un listesinde sürpriz isimler! Acun Ilıcalı...Haberi görüntüleAziz Yıldırım'ın listesi şu şekilde:Asil üyelerMithat Yenigün, Mahmut Uslu, Cengiz Erdem, Nihat Özbağı, İlhan Ekşioğlu, Mehmet İman, Önder Fırat, Fatih Öztürk, Murat Salar, Selim Kosif, Batuhan Özdemir, Ömer Onan, Hande Tibuk, Ahmet ÖzokurYedek üyelerEmin Selim Akgül, Mustafa Aydın Acun, Emrah Tünay, Mehmet Engin Özturan, Kemal Fatih Aslan, Berkay Erdim, Tuna AkınGözden KaçmasınFenerbahçe'de Ali Koç'tan seçim öncesi flaş açıklamalar! 'Batmaya yakın durumdaydık! O günlere dönemeyiz' Aziz Yıldırım'a Mourinho cevabı ve canlı yayın davetiHaberi görüntüle

664f4387226c589c3c44be97.jpg

664f4af2226c589c3c44bedd.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri