Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Fatih Terim: Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fatih Terim: Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Fatih Terim, Galatasaray'ın adadaki şampiyonluk kutlamalarına katıldı.
Haberin DevamıFatih Terim, Galatasaray Adası’nda katıldığı şampiyonluk kutlamasında Galatasaraylı olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.Terim kutlamalarda yaptığı açıklamada “Ben Galatasaraylılığı büyük Galatasaraylılardan öğrendim. Burada büyüdüm, birçok şeyi burada öğrendim” dedi.Fatih Terim ayrıca, “Rahmetli Metin Oktay ağabeyimizin Adana’dan babamın yanından beni alıp buraya getirmesiyle başlayan serüven, 1 ay sonra 50 yılını dolduracak. Bu camianın ferdi olmaktan her zaman gurur duydum” diye konuştu.Gözden KaçmasınGalatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'İnşallah önümüzdeki sene de 5. yıldızı takacağız'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Fatih Terim#Metin Oktay

665a0e3db9189cb249514940.jpg

Fatih Terim, Galatasaray'ın adadaki şampiyonluk kutlamalarına katıldı.
Haberin DevamıFatih Terim, Galatasaray Adası’nda katıldığı şampiyonluk kutlamasında Galatasaraylı olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.Terim kutlamalarda yaptığı açıklamada “Ben Galatasaraylılığı büyük Galatasaraylılardan öğrendim. Burada büyüdüm, birçok şeyi burada öğrendim” dedi.Fatih Terim ayrıca, “Rahmetli Metin Oktay ağabeyimizin Adana’dan babamın yanından beni alıp buraya getirmesiyle başlayan serüven, 1 ay sonra 50 yılını dolduracak. Bu camianın ferdi olmaktan her zaman gurur duydum” diye konuştu.Gözden KaçmasınGalatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'İnşallah önümüzdeki sene de 5. yıldızı takacağız'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Fatih Terim#Metin Oktay

6659ff54b9189cb2495148f6.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri