Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Eyüpspor'dan savunmaya Gilbert Mendy hamlesi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eyüpspor'dan savunmaya Gilbert Mendy hamlesi!

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2025 20:44Eyüpspor, 20 yaşındaki defans oyuncusu Gilbert Mendy’yi transfer etti.
Haberin DevamıEyüpspor, Senegal’in FC Guediawaye Kulübü’nden 20 yaşındaki defans oyuncusu Gilbert Mendy’yi 4 yıllığına kadrosuna kattı.Gilbert Mendy için düzenlenen imza töreninde konuşan Asbaşkan Fatih Kulaksız, "Gilbert, scout ekibimizin neredeyse sıfır maliyetle kulübümüze kazandırdığı önemli bir oyuncu. Potansiyeli yüksek ve uzun vadede hem sahada katkı sağlayacak hem de kulübümüze bonservis bedeli kazandırabilecek bir isim olduğuna inanıyoruz. Bu transferin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.Mendy ise, "Eyüpspor’da olduğum için çok mutluyum. Burada kendimi kanıtlamak ve takıma katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.Gözden KaçmasınRams Başakşehir'den Doğan Alemdar ve Bertuğ Yıldırım takviyesi!Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Transfer#Eyüpspor#Senegal

68c45be00234a916759b5a34.jpg

Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2025 20:44Eyüpspor, 20 yaşındaki defans oyuncusu Gilbert Mendy’yi transfer etti.
Haberin DevamıEyüpspor, Senegal’in FC Guediawaye Kulübü’nden 20 yaşındaki defans oyuncusu Gilbert Mendy’yi 4 yıllığına kadrosuna kattı.Gilbert Mendy için düzenlenen imza töreninde konuşan Asbaşkan Fatih Kulaksız, "Gilbert, scout ekibimizin neredeyse sıfır maliyetle kulübümüze kazandırdığı önemli bir oyuncu. Potansiyeli yüksek ve uzun vadede hem sahada katkı sağlayacak hem de kulübümüze bonservis bedeli kazandırabilecek bir isim olduğuna inanıyoruz. Bu transferin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.Mendy ise, "Eyüpspor’da olduğum için çok mutluyum. Burada kendimi kanıtlamak ve takıma katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.Gözden KaçmasınRams Başakşehir'den Doğan Alemdar ve Bertuğ Yıldırım takviyesi!Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Transfer#Eyüpspor#Senegal

68c444500234a916759b59a6.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri