Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Ercan Kesal: Edebiyat hayatımı yoluna koydu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
🕒 Konu sahibi 29 dakika önce aktifti
Ercan Kesal: Edebiyat hayatımı yoluna koydu

Didem

Moderasyon Member
Süper Moderatör
ERCAN Kesal, Merhaba dergisinin Temmuz 2024 sayısına konuk oldu.
Haberin DevamıOyuncu, Urla’da kurucusu olduğu UrlaDam Kültür Merkezi hakkında şunları söyledi:“Burası bir yaşam alanı. Ayrıca workshop, atölye ve sergilerin olduğu bir yer. Etkinlikler düzenlediğimiz 600 kişilik bir açık tiyatro da mevcut. İzmir ve Urla’ya âşığım. Benim başkentim İzmir’dir. Burada insanın üretkenliği de artıyor.”Kesal, şimdilerde yeni kitabı “İsim Şehir Film Roman” üzerine çalıştığını da açıkladı:“Şahsi yolculuğumda edebiyat birikimim beni sinemacı yaptı. Edebiyat bütün hayatımı yoluna koyan bir şey oldu. Bir söyleşimi ‘Sinema edebiyattır, edebiyat da sinemadır’ diyerek bitirmiştim. En sıkı yol arkadaşı her zaman edebiyattır.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Ercan Kesal#Oyuncu#İsim Şehir Film Roman

66850bb3c640790683cbd8a6.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri