İtibar:
İSTANBUL (AA)Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2025 10:54Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğince (TOGEM-DER) açılan Cemre Çarşısı ile ilgili paylaşım yaptı.
Haberin DevamıEmine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İyilikle yoğrulan bu güzel birlikteliğin, daha nice yürekte yankı bulmasını diliyorum. Dayanışma büyüsün, gönüller daima bir olsun." ifadelerini kullandı."İyilikle Buluşma" etiketiyle yapılan paylaşımda, Cemre Çarşısı'ndan görüntülerin bulunduğu video da yer aldı.İyilikle yoğrulan bu güzel birlikteliğin, daha nice yürekte yankı bulmasını diliyorum.
Dayanışma büyüsün, gönüller daima bir olsun. #İyilikleBuluşma
Üçüncü Cemre Çarşısı pic.twitter.com/KOmN39TfTN— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) April 19, 2025
Haberle ilgili daha fazlası:#Emine Erdoğan#TOGEM-DER#Cemre Çarşısı
Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri
Haberin DevamıEmine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İyilikle yoğrulan bu güzel birlikteliğin, daha nice yürekte yankı bulmasını diliyorum. Dayanışma büyüsün, gönüller daima bir olsun." ifadelerini kullandı."İyilikle Buluşma" etiketiyle yapılan paylaşımda, Cemre Çarşısı'ndan görüntülerin bulunduğu video da yer aldı.İyilikle yoğrulan bu güzel birlikteliğin, daha nice yürekte yankı bulmasını diliyorum.
Dayanışma büyüsün, gönüller daima bir olsun. #İyilikleBuluşma

Haberle ilgili daha fazlası:#Emine Erdoğan#TOGEM-DER#Cemre Çarşısı

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri