Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Emine Erdoğan'dan Nevruz Bayramı mesajı

Buğra EvinerBuğra Eviner doğrulanmış üyedir.

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
Editor
Konu Sahibi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nevruz Bayramı dolayısı ile paylaştığı mesajda, 'Yeni güne umut, tabiata can olan baharın, yeryüzünü iyilik, güzellik ve sevgi ile sarmasını ümit ediyor, dostluk ve kardeşlik çatısı altında nice baharlara erişebilmeyi diliyorum.' ifadelerini kullandı.
Haberin DevamıEmine Erdoğan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şu şekilde:Yeni güne umut, tabiata can olan baharın, yeryüzünü iyilik, güzellik ve sevgi ile sarmasını ümit ediyor, dostluk ve kardeşlik çatısı altında nice baharlara erişebilmeyi diliyorum.Nevruz Bayramı tüm insanlığa kutlu olsun.
Haberle ilgili daha fazlası:#Emine Erdoğan#Nevruz Bayramı#Sosyal Medya

65fbd9200949a1f5cb72fb14.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nevruz Bayramı dolayısı ile paylaştığı mesajda, 'Yeni güne umut, tabiata can olan baharın, yeryüzünü iyilik, güzellik ve sevgi ile sarmasını ümit ediyor, dostluk ve kardeşlik çatısı altında nice baharlara erişebilmeyi diliyorum.' ifadelerini kullandı.
Haberin DevamıEmine Erdoğan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şu şekilde:Yeni güne umut, tabiata can olan baharın, yeryüzünü iyilik, güzellik ve sevgi ile sarmasını ümit ediyor, dostluk ve kardeşlik çatısı altında nice baharlara erişebilmeyi diliyorum.Nevruz Bayramı tüm insanlığa kutlu olsun.
Haberle ilgili daha fazlası:#Emine Erdoğan#Nevruz Bayramı#Sosyal Medya

65fbd8e10949a1f5cb72fb02.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri