Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Dışarıda kabadayı emniyette suspus

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dışarıda kabadayı emniyette suspus

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
DHAOluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2025 07:00Adana Yüreğir’de yaşayan H.D. (17) ile A.T. (22), iddiaya göre, sosyal medya hesaplarından cinsellik içeren paylaşımlar yaptı.
Haberin DevamıAynı mahallede oturan ve paylaşımı gören İsa E. (28), 2 genci yanına alıp, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu kenarına götürdü. Tanınmamak için motosiklet kaskı takan İsa E., tartıştığı 2 genci sopayla dövüp, o anları da cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Darp edilen gençlerin, “Kurban olayım İsa ağabey, yapma” diyerek ağladığı görüldü. İsa E. ardından dövdüğü gençleri olay yerinde bırakarak, bölgeden ayrıldı. Ambulansla hastaneye götürülen H.D. ile A.T., tedavilerinin ardından taburcu edildi.‘DÖVMEDİM YARDIM ETTİM’ DEDİİhbarla harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İsa E.’nin Güzelevler Mahallesi’ndeki bir evde saklandığını tespit etti. Adrese baskın yapan polis, İsa E.’yi gözaltına aldı. Mağdur gençlerin teşhis ettiği İsa E., sorgusunda, “Mahalleden tanıdığım H.D. ile A.T.’yi ben dövmedim. Dayak yemiş halde bulunca yardım ettim” dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İsa E., çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Tarsus#Adana#Gaziantep

684df5ef3e0daf2b535a4342.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri