Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Cinayet yetmemiş... Ablasına öldürdüğü kardeşinin fotoğrafını atmış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cinayet yetmemiş... Ablasına öldürdüğü kardeşinin fotoğrafını atmış

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Tekin GÜRBULAK - Yağmur ÖNGÜN / DHAOluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2025 07:00Bir ay önce boşandığı Halil Tezkorkmaz tarafından bıçaklanarak öldürülen Demet Akarsu’nun ablası Dilek Hınıslı, “Beni aradı, meşgule attım ve numarasını engelledim. Daha sonra Demet’i aradım, Halil Tezkorkmaz açtı. ‘Demet öldü, sıra sizde’ dedi. Kardeşimi öldürüp, fotoğrafını attı” dedi.
Haberin DevamıİZMİR’in Çiğli ilçesinde 19 Temmuz’da Demet Akarsu (45) ile haziran ayında boşandığı Halil Tezkorkmaz (46) arasında tartışma çıktı. Tezkorkmaz, tartışmanın büyümesi üzerine Akarsu’yu defalarca bıçakladı. 31 bıçak darbesiyle yaralanan Akarsu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çok sayıda suç kaydı bulunan Tezkorkmaz tutuklandı.‘UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI’Demet Akarsu’nun ablası Dilek Hınıslı (47) yaşananları anlattı. Kardeşinin evlendikten 3 ay sonra yüzüne darbe aldığını söyleyen Hınıslı, “Yüzüne öldürücü bir darbe almıştı. Hastane kayıtları, raporları var ancak o dönem korktuğu için şikâyetçi olmadı. Kardeşim şiddet gördüğü en son olayda bize sığındı. ‘Yapamıyorum, eve dönemeyeceğim’ dedi. Anneme boşanmak istediğini söyledi ve kendisine yardımcı olmamızı istedi. Boşanma sürecinde de elimizden geleni yaptık. Kardeşim müracaatta bulunarak uzaklaştırma kararı aldı. Hatta kararın süresini uzattık. Bu olay uzaklaştırma kararı varken yaşandı. Kardeşimin peşini bırakmadı. Sürekli tehdit ediliyormuş ama bu tehditlerin çoğundan haberimiz olmadı. Muhtemelen bizi korumak istediği için hepsini söyleyemedi” dedi.Haberin Devamı‘KİMSE BUNU HAK ETMİYOR’Olay günü Halil Tezkorkmaz’ın kendisini aradığını söyleyen Hınıslı, “Tezkorkmaz beni aradı, meşgule attım ve numarasını engelledim. Daha sonra Demet’i aradım, Halil Tezkorkmaz açtı. ‘Demet öldü, sıra sizde’ dedi. Tezkorkmaz, kardeşimi öldürüp fotoğrafını attı. Fotoğrafı geç saatte gördüm. Görünce hemen durumu polise bildirdik. Kimse bu kadar vahşice öldürülmeyi hak etmiyor. ‘Başımıza gelmez’ dediğimiz her şey başımıza geldi. İçimiz yandı. Cezalar caydırıcı olmalı, şiddet uygulayan kişiler ömür boyu hapiste kalmalı” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Halil Tezkorkmaz#Demet Akarsu#Dilek Hınıslı

68892b2db436a582cee59404.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri