Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Caninin yalanını savcı ortaya çıkardı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Caninin yalanını savcı ortaya çıkardı

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
İstanbul Küçükçekmece’de 14 Ağustos’ta Öznur Akkaya (23), boşanma aşamasında olduğu eşi Gökhan Akkaya (27) tarafından sokak ortasında sırtından bıçaklanarak öldürülmüştü.
Haberin Devamıİddiaya göre, Gökhan Akkaya, ayrı yaşadığı Öznur Akkaya ile barışma isteğiyle buluşmuş, olumsuz yanıt alınca da eşini katletmişti.Gökhan Akkaya ifadesinde özetle, “Eşimin üst komşumuz olan Abdulatif Ali (24) isimli şahısla mesajlaştığını görünce aramızda tartışma çıktı. Eşimin telefonunu kırdım, Abdullatif’i eşimi rahatsız etmemesi için uyardım. Daha sonra eşimin üst kat komşumuz olan Abdulatif Ali isimli şahısla kaçtığını öğrendim” demişti.Abdulatif Ali de ifadesinde “Öznur Akkaya ile 4 aydır tanışıyorum ve kendisi sevgilim olurdu. Öznur 3 Ağustos’ta evden kaçarak yanıma geldi. Olay günü 20.45 sıralarında işten çıkarak yemek yemek için İkitelli’ye gittik, akabinde Gökhan isimli şahıs dolmuş içerisinde bizi gördü, bizi dolmuştan indirdi, beni oradan uzaklaştırdı ben de ihbarda bulunmak için polis merkezine gittim” ifadelerini kullanmıştı.Haberin Devamı8 GÜN ÖNCE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞBu iddiaları araştıran savcılık, Öznur Akkaya’nın 15 Haziran’da intihara teşebbüs ettiğini, 1 Temmuz günü de Abdulatif Ali’nin kendisine cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle savcılığa şikâyette bulunduğunu tespit etti. Savcılık, Ali’nin ‘cinsel taciz’, ‘tehdit’, ‘hırsızlık’ suçlarından suç kaydı olduğunu da belirledi. Öte yandan Öznur Akkaya’nın, olaydan 8 gün önce 6 Ağustos 2024’te savcılığa giderek eşi Gökhan Akkaya hakkında ‘kasten yaralama’ suçundan şikâyetçi olduğu ve uzaklaştırma kararı aldırdığı da ortaya çıktı.
Haberle ilgili daha fazlası:#İstanbul#Küçükçekmece#Savcı

66c7b53e1173c75d18a5cb62.jpg

66a37a2f1706cf2dc9321abc.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri