Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Cahit Berkay: Türkan Şoray’a platonik aşıktım

Cahit Berkay: Türkan Şoray’a platonik aşıktım

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2025 07:34ÜNLÜ müzisyen Cahit Berkay, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu ‘Empati’ programına konuk oldu.
Haberin Devamı Türk sinemasının kült filmi “Selvi Boylum Al Yazmalım”ın müziklerine imza atan Berkay, başrol oyuncusu Türkan Şoray’a aşkını bir kez daha dile getirdi.Ahmet Mümtaz Taylan’ın “2022’de Selvi Boylum Al Yazmalım’ın müziği nasıl yaptığını soranlara sahneden bir cevap verdin, yanında Türkan Şoray da vardı. ‘Aşıktım’ dedin. Türkan Şoray dışında platonik aşk yaşadığın başka birileri oldu mu?” sorusuna Cahit Berkay “Oldu tabii yalan söyleyecek değilim. İsim vermem yaşıyorlar çünkü” şeklinde yanıt verdi.Berkay “Türkan Hanım’a hâlâ âşık mısın?” sorusunu da “Platonikti. O işi aldığım zaman ürperdim, üstesinden gelemezsem diye” sözleriyle cevapladı.
Cahit Berkay, Türkan Şoray’la katıldığı bir söyleşide ünlü sanatçıya âşık olduğunu itiraf etmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Cahit Berkay#Türkan Şoray#Ahmet Mümtaz Taylan

6780a33de864eb4a7050936a.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2025 07:34ÜNLÜ müzisyen Cahit Berkay, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu ‘Empati’ programına konuk oldu.
Haberin Devamı Türk sinemasının kült filmi “Selvi Boylum Al Yazmalım”ın müziklerine imza atan Berkay, başrol oyuncusu Türkan Şoray’a aşkını bir kez daha dile getirdi.Ahmet Mümtaz Taylan’ın “2022’de Selvi Boylum Al Yazmalım’ın müziği nasıl yaptığını soranlara sahneden bir cevap verdin, yanında Türkan Şoray da vardı. ‘Aşıktım’ dedin. Türkan Şoray dışında platonik aşk yaşadığın başka birileri oldu mu?” sorusuna Cahit Berkay “Oldu tabii yalan söyleyecek değilim. İsim vermem yaşıyorlar çünkü” şeklinde yanıt verdi.Berkay “Türkan Hanım’a hâlâ âşık mısın?” sorusunu da “Platonikti. O işi aldığım zaman ürperdim, üstesinden gelemezsem diye” sözleriyle cevapladı.
Cahit Berkay, Türkan Şoray’la katıldığı bir söyleşide ünlü sanatçıya âşık olduğunu itiraf etmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Cahit Berkay#Türkan Şoray#Ahmet Mümtaz Taylan

6780a345e864eb4a7050936c.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri