Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Burcu Kıratlı: Resim yapıp, senaryo yazıyorum

Burcu Kıratlı: Resim yapıp, senaryo yazıyorum

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
OYUNCU Burcu Kıratlı, MAG dergisinin mayıs sayısına konuk oldu.
Haberin DevamıKıratlı, kendisinde geliştirmek ve değiştirmek istediği özellikleri şöyle sıraladı:“Çok sabırsızım ve tez canlıyım. Bunu biraz törpülesem iyi olacak. Duygularımla anlık hareket ederim, biraz durup düşünüp planlı hareket etmek pek bana göre değil. Bunun da üstüne çalışmalıyım. Kendini geliştirmek hiçbir zaman son bulmaması gerek. Her zaman kendine dönüp performansını değerlendirip nerelerde eksik olduğunla yüzleşmelisin.”Oyuncu ayrıca resim yapmanın kendisini rahatlattığını söyledi:“Müziğimi açıp saatlerce resim yapabilirim. Ayrıca senaryo da yazıyorum.”Kıratlı en yakın arkadaşının ise annesinin olduğunu belirtti:Haberin Devamı“Annem; sırdaşım, yol arkadaşım, arkamdaki dağ, yanımdaki dost, önümdeki yol.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Burcu Kıratlı#MAG#Oyuncu

6631cc98fe4ca15084b5dd72.jpg

OYUNCU Burcu Kıratlı, MAG dergisinin mayıs sayısına konuk oldu.
Haberin DevamıKıratlı, kendisinde geliştirmek ve değiştirmek istediği özellikleri şöyle sıraladı:“Çok sabırsızım ve tez canlıyım. Bunu biraz törpülesem iyi olacak. Duygularımla anlık hareket ederim, biraz durup düşünüp planlı hareket etmek pek bana göre değil. Bunun da üstüne çalışmalıyım. Kendini geliştirmek hiçbir zaman son bulmaması gerek. Her zaman kendine dönüp performansını değerlendirip nerelerde eksik olduğunla yüzleşmelisin.”Oyuncu ayrıca resim yapmanın kendisini rahatlattığını söyledi:“Müziğimi açıp saatlerce resim yapabilirim. Ayrıca senaryo da yazıyorum.”Kıratlı en yakın arkadaşının ise annesinin olduğunu belirtti:Haberin Devamı“Annem; sırdaşım, yol arkadaşım, arkamdaki dağ, yanımdaki dost, önümdeki yol.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Burcu Kıratlı#MAG#Oyuncu

6631ccb0fe4ca15084b5dd74.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri