Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Mustafa Kemal Bir Çift Mavi Gözde Saklı Bir Millet

Konu Sahibi
“Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk hâlinde yaşatır ya da bir milleti esaret ve sefalete terk eder.”

WhatsApp Image 2026-04-13 at 17.48.33.jpeg

• Beğen
Tepkiler: xen
Konu Sahibi
Kimseyi görmedim ben;
Senden daha güzel
Kimseyi tanımadım ben;

Senden daha özel!

WhatsApp Image 2026-04-19 at 00.47.34.jpeg

Konu Sahibi
“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz.”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

ChatGPT Image 22 Nis 2026 12_22_54.png

Etiketler
Etiketler Etiketler
atatürk
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri