Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Beyza Şekerci yeni dizisi Annem Ankara'yı anlattı

Beyza Şekerci yeni dizisi Annem Ankara'yı anlattı

DidemDidem doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Süper Moderatör
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2024 09:02Beyza Şekerci önceki gün Etiler’de objektife takıldı.
Haberin Devamı Kanal D’nin yeni dizisi “Annem Ankara” ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, projede başrolü üstlenen yakın arkadaşı Bergüzar Korel’le ilgili sorulara şöyle yanıt verdi:

“Beraber çok sahnemiz yok, çünkü hikâyelerimiz farklı. İkimiz farklı taraftayız. O nedenle sette bir araya gelemiyoruz. Ama set dışında beraberiz. Yakın dostum, bana çok destek oluyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Beyza Şekerci#Annem Ankara#Bergüzar Korel

66f4f8ed1a1f21d42d640c70.jpg

Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2024 09:02Beyza Şekerci önceki gün Etiler’de objektife takıldı.
Haberin Devamı Kanal D’nin yeni dizisi “Annem Ankara” ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, projede başrolü üstlenen yakın arkadaşı Bergüzar Korel’le ilgili sorulara şöyle yanıt verdi:

“Beraber çok sahnemiz yok, çünkü hikâyelerimiz farklı. İkimiz farklı taraftayız. O nedenle sette bir araya gelemiyoruz. Ama set dışında beraberiz. Yakın dostum, bana çok destek oluyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Beyza Şekerci#Annem Ankara#Bergüzar Korel

66f4f90e1a1f21d42d640c72.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri