Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Beşiktaş, Galatasaray'ın eski kalecisini danışmanlık görevine getirdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beşiktaş, Galatasaray'ın eski kalecisini danışmanlık görevine getirdi

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Beşiktaş, Brad Friedel'ın 2024-2025 ve 2025-2026 sezonları için yönetim kurulu danışmanlığına getirildiğini açıkladı.
Haberin DevamıBeşiktaş, Bradley Friedel'ı yönetim kurulu danışmanlığına getirdiğini açıkladı.Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Sayın Bradley Howard Friedel, 7 Haziran 2024 tarihi itibarıyla 2024-2025 ve 2025-2026 sezonları için Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Danışmanlığına getirilmiştir. Friedel’e çalışmalarında üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.Güney Amerika, MLS ve Premier Lig bağlantıları olan Briedel'ın futbolcu transferlerine yönelik scout sistemi kurması bekleniyor.ABD'li futbol adamının ayrıca ticari gelirlerin artırılmasına yönelik global sponsorluk çalışmaları yürüteceği belirtildi. 1995-96 sezonunda Galatasaray'ın kalesini koruyan ABD'li Friedel; Liverpool, Blackburn, Aston Villa ve Tottenham'da forma giymiş ve 2015'te kariyerini noktalamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Galatasaray#Brad Friedel

66633f6f84052fc435abfb7a.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri