Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Aziz Yıldırım: 'Beşiktaş, Mourinho için yalan söylüyor'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aziz Yıldırım: 'Beşiktaş, Mourinho için yalan söylüyor'

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Haberin DevamıFenerbahçe'de başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım takımın sezonu şampiyon tamamlaması durumunda yarıştan çekileceğini duyurdu.“Bu seçim ‘Ben başkan olduğum sürece F.Bahçe şampiyon olamaz’ diyenlerle ‘Ben kaybedeyim, F.Bahçe kazansın’ diyenler arasındadır” sloganı ile yola çıkan Yıldırım dün düzenlediği basın toplantısında “2018’den bu yana bir çivi bile çakmadılar. Boya badana yapmadılar, 2018’de planımız neyse ona devam edeceğiz” dedi.BEŞİKTAŞ'IN BÖYLE BİR GÜCÜ YOKAziz Yıldırım, Beşiktaş’ın “Mourinho görüşüyoruz, anlaşmaya yakınız” açıklamalarına da şu sözlerle tepki gösterdi: “Beşiktaş, Mourinho’ya 7 milyon Euro veriyormuş. 5 de ben vereyim, 12’ye anlaşsınlar! Yalan söylüyorlar. Sayın başkan Hasan Arat’a da söylüyorum; 7 milyona getirebiliyorsa biz aradan çekilelim ama bıraksınlar bu işleri. Beşiktaş’ın böyle bir gücü yok.”Gözden KaçmasınÇağlar Söyüncü: 'Gerçek Fenerbahçe'yi gösterdik'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Aziz Yıldırım#Mourinho

664e3ebc2f53fc9232df87cc.jpg

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Haberin DevamıFenerbahçe'de başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım takımın sezonu şampiyon tamamlaması durumunda yarıştan çekileceğini duyurdu.“Bu seçim ‘Ben başkan olduğum sürece F.Bahçe şampiyon olamaz’ diyenlerle ‘Ben kaybedeyim, F.Bahçe kazansın’ diyenler arasındadır” sloganı ile yola çıkan Yıldırım dün düzenlediği basın toplantısında “2018’den bu yana bir çivi bile çakmadılar. Boya badana yapmadılar, 2018’de planımız neyse ona devam edeceğiz” dedi.BEŞİKTAŞ'IN BÖYLE BİR GÜCÜ YOKAziz Yıldırım, Beşiktaş’ın “Mourinho görüşüyoruz, anlaşmaya yakınız” açıklamalarına da şu sözlerle tepki gösterdi: “Beşiktaş, Mourinho’ya 7 milyon Euro veriyormuş. 5 de ben vereyim, 12’ye anlaşsınlar! Yalan söylüyorlar. Sayın başkan Hasan Arat’a da söylüyorum; 7 milyona getirebiliyorsa biz aradan çekilelim ama bıraksınlar bu işleri. Beşiktaş’ın böyle bir gücü yok.”Gözden KaçmasınÇağlar Söyüncü: 'Gerçek Fenerbahçe'yi gösterdik'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Aziz Yıldırım#Mourinho

664e29fb2f53fc9232df8781.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri