Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Aracına yaptırmak istediği sistemi pahalı buldu, bagajına parke taşı yükledi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracına yaptırmak istediği sistemi pahalı buldu, bagajına parke taşı yükledi

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
İHAOluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2024 09:51Bursa'nın İznik ilçesinde bir vatandaş, yeni aldığı milyonluk aracına hava süspansiyonu taktırmak istedi. Fiyatı duyunca şok geçiren vatandaş, çareyi aracının bagajına parke taşı yüklemekle buldu.
Haberin DevamıBursa’nın İznik ilçesinde yaşayan Kerem Cihan Uyar (28), yeni aldığı yüksek model ve milyonluk aracına hava süspansiyonu taktırarak aracının daha alçak görünmesini sağlamak istedi. Sanayiye giderek ustayla görüşen genç, fiyatı duyunca şok geçirdi. Kendi imkanlarıyla aracını asfalta yaklaştırmak isteyen genç, çareyi bagajına parke taşı doldurmakla buldu.Bagajına parke taşı doldurarak aracının basık görünmesini sağlayan Kerem Cihan Uyar, "Arabamı basık hale getirip güzel gözükmesini istedim. Sanayide ustaya sordum, o da 40 bin lira gibi bir rakam söyleyince şok oldum.Haberin DevamıBen bu arabaya taş koysam aynı görüntüyü verecek dedim. Sanayi dönüşü "nasıl basabilirim" diye düşündüm. Eve gelince belediyenin kırık şekilde attığı parke taşlarını aracıma yükledim ve aynı görüntüyü aldım. Böyle bir sisteme bu kadar para harcamaya gerek duymadım” şeklinde konuştu.Kerem Cihan Uyar, ilginç yöntemiyle yüksek maliyetli modifiye alternatif bir çözüm bulduğunu gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:#Otomobil#Bursa#Süspansiyon

672085dc00693dcb1d7c3b25.jpg

672085e900693dcb1d7c3b2d.jpg

672085e900693dcb1d7c3b2f.jpg

672085e900693dcb1d7c3b2b.jpg

672085e900693dcb1d7c3b29.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri