Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Alkollü sürücü çarpmıştı: Ceyhun’un beyin ölümü gerçekleşti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alkollü sürücü çarpmıştı: Ceyhun’un beyin ölümü gerçekleşti

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
DHAOluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2025 07:00Bursa’nın Mudanya ilçesinde 26 Ocak’ta saat 19.30 sıralarında Hasan Ceyhun Beyhan, arkadaşı Ege Çelik ve Efe Özçelik ile halı saha maçı yaptıktan sonra, otobüs durağına gitmek üzere yola çıktı.
Haberin DevamıAna yoldan karşıya geçmek isteyen 3 arkadaşa, Oktay Güleryüz’ün kullandığı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Çelik ve Özçelik yola savrulurken, Beyhan yol kenarındaki bariyeri aşarak yaklaşık 5 metre yükseklikten toprak zemine düştü. Cadde üzerinde yaralı halde yatan Ege Çelik ile Efe Özçelik, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla kaldırıldıkları Mudanya Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.25 DAKİKA SONRA YARALI HALDE BULUNDUGörgü tanıklarının 1 kişinin daha yaralandığını söylemesi üzerine çevrede araştırma yapan jandarma ekipleri, 5 metre yüksekten düşen Hasan Ceyhun Beyhan’a yaklaşık 25 dakika sonra ulaştı. Ağır yaralı halde bulunan Beyhan’ın duran kalbi masajla yeniden çalıştırıldı. Beyhan, kaldırıldığı Mudanya Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınırken, arkadaşları tedavilerinin ardından taburcu edildi.Haberin DevamıHASTANEYE GELİNCE GÖZALTINA ALINDI Kazanın ardından kaçan sürücü Oktay Güleryüz, rahatsızlandığı gerekçesiyle gittiği Mudanya Devlet Hastanesi’nde jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. İzmir’den Bursa’ya restoranlara balık vermek için geldiğini söyleyen ve alkol testinde 0.49 promil alkollü olduğu belirlenen Güleryüz’ün ifadesinde, “Ben hayatımda hiç alkol kullanmadım. Çıkan alkolün nedeni, daha önce beynime pıhtı attığı için kullandığım ilaçlar ve tansiyon ilaçlarım olabilir. Kaza yaptığımın da farkında değilim. Yoldayken rahatsızlanınca aracımı kenara çektim. Bir süre dinlendikten sonra yoluma devam ettim” dediği öğrenildi.Sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece, ev hapsi kararıyla serbest bırakılan ve memleketi İzmir’e dönen sürücü Güleryüz, savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alınıp, tutuklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Bursa#Mudanya#Polis

679d5386dc27d9ef336511d1.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri