Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Ali Koç'tan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'na tebrik!

Ali Koç'tan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'na tebrik!

BarbieBarbie doğrulanmış üyedir.

Moderasyon Member
Moderatör
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2025 23:14Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2025 Kadınlar Şampiyonlar Kupası'nı kazanan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti.
Haberin DevamıAli Koç, 2025 Kadınlar Şampiyonlar Kupası'nı kazanan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı. Ali Koç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı kazanarak bizleri gururlandıran Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımızı, teknik heyetimizi ve başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı olsun. Desteğini her daim hissettiren Büyük Fenerbahçe taraftarına sonsuz teşekkürler" dedi.Gözden KaçmasınSadettin Saran'dan şampiyonluk sözleri: 'Gurur duydum!'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Fenerbahçe Medicana#Ali Koç

68e6c638d727cf215138e378.jpg

Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2025 23:14Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2025 Kadınlar Şampiyonlar Kupası'nı kazanan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti.
Haberin DevamıAli Koç, 2025 Kadınlar Şampiyonlar Kupası'nı kazanan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı. Ali Koç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı kazanarak bizleri gururlandıran Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımızı, teknik heyetimizi ve başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı olsun. Desteğini her daim hissettiren Büyük Fenerbahçe taraftarına sonsuz teşekkürler" dedi.Gözden KaçmasınSadettin Saran'dan şampiyonluk sözleri: 'Gurur duydum!'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Fenerbahçe Medicana#Ali Koç

68e6b8a7d727cf215138e351.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri