Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Alanyaspor'da Fatih Tekke dönemi resmen sona erdi! Yerine gelecek isim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alanyaspor'da Fatih Tekke dönemi resmen sona erdi! Yerine gelecek isim...

Dir3ctor

Elmas üye
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2024 11:14Alanyaspor, Fatih Tekke ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.
Haberin DevamıAlanyaspor, teknik direktör Fatih Tekke ile yolların ayrıldığını duyurdu.Kulüpten yapılan açıklamada, 'Teşekkürler Fatih Tekke. Kulübümüzü yaklaşık bir yıldır başarıyla temsil eden Teknik Direktörümüz Fatih Tekke ve ekibine, bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.' ifadeleri kullanıldı.BODRUM FK MAÇI SONRASI AÇIKLAMIŞTITrendyol Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Sipay Bodrum FK ile 0-0 berabere kalan Corendon Alanyaspor'da teknik direktör Fatih Tekke, görevinden ayrıldığını açıklamıştı.Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Tekke, "Orada bile istediğimiz şeyleri gerçekleştiremedik. Oyuncuların sanki spontane oynama istekleri var. Ama bunu kötü niyetli olarak asla yapmıyorlar. Ama neticesinde deplasmandan bir puan almak bizim durumumuzdaki takım için kötü diyemem. Maçın seyrine baktığımızda teknik adam olarak bir tıkanıklık var gibi gördüm. Buna hiçbir zaman sebep olmak istemem, istemeyeceğim de. O yüzden görevimden ayrıldığımı açıkladım. Alanyaspor'da bizim için tam bir yıl oldu. Çok güzel günlerin, çok başarılı günlerin geçtiği bir yer. Çok değerli oyuncularla çalıştım, çok değerli insanlarla tanıştık. Dolayısıyla hafızamda, gönlümüzde yer bırakan bir yer oldu. Bundan sonra camiaya, Alanyaspor'umuza hayırlı uğurlu olacak neyse onu diliyorum. Biz de hayatımıza devam etmeye çalışacağız." demişti.Haberin DevamıYERİNE GELECEK İSİMSürpriz bir şekilde Kasımpaşa ile yollarını ayıran Sami Uğurlu'nun Alanyaspor'un başına geçeceği iddia ediliyor.Deneyimli çalıştırıcının Tekke'den boşalan koltuğu devralacağı ileri sürülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Alanyaspor#Fatih Tekke#Sami Uğurlu

672c76cbe2289844203d6140.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri