Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Acun Ilıcalı: Mourinho’nun haberi yok, olay başka bir boyuta geçti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acun Ilıcalı: Mourinho’nun haberi yok, olay başka bir boyuta geçti

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2024 07:00F.Bahçe Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı’dan ‘Anlatsalar gelmezdim’ diyen teknik adama yanıt.
Haberin DevamıF.Bahçe Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı Jose Mourinho’nun maç sonu yaptığı “Beni buraya getiren Fenerbahçeli yöneticilere kızıyorum, bunların yarısını anlattılar. Tamamını anlatsalar Fenerbahçe’ye gelmezdim” sözleriyle ilgili konuştu.Ilıcalı Beyaz TV’ye yaptığı açıklamada “Olayın derecesi arttı, Jose Mourinho’nun bundan haberi yok. ‘İnan çok kötüydü ama bu kadar değildi’ diyeceğim ve o bunu anlayacak. Olay şu an başka boyuta geçti” dedi. Ilıcalı hakem kararlarına tepki göstererek “Bu hakemlere sahip çıkmak isteyen varsa sahip çıksın. Biz ayrıcalık istemiyoruz, biz adalet istiyoruz. Bizim lehimize de bir şey vermeyin, bize de haksız bir şey vermeyin” ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınFutbolun en sansasyonel karakteri Mourinho: Bazen 'ağlattı' bazen 'susturdu' bazen 'çıldırttı'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Mourinho#Acun Ilıcalı

67293527ce04d4e65f21d19a.jpg

Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2024 07:00F.Bahçe Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı’dan ‘Anlatsalar gelmezdim’ diyen teknik adama yanıt.
Haberin DevamıF.Bahçe Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı Jose Mourinho’nun maç sonu yaptığı “Beni buraya getiren Fenerbahçeli yöneticilere kızıyorum, bunların yarısını anlattılar. Tamamını anlatsalar Fenerbahçe’ye gelmezdim” sözleriyle ilgili konuştu.Ilıcalı Beyaz TV’ye yaptığı açıklamada “Olayın derecesi arttı, Jose Mourinho’nun bundan haberi yok. ‘İnan çok kötüydü ama bu kadar değildi’ diyeceğim ve o bunu anlayacak. Olay şu an başka boyuta geçti” dedi. Ilıcalı hakem kararlarına tepki göstererek “Bu hakemlere sahip çıkmak isteyen varsa sahip çıksın. Biz ayrıcalık istemiyoruz, biz adalet istiyoruz. Bizim lehimize de bir şey vermeyin, bize de haksız bir şey vermeyin” ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınFutbolun en sansasyonel karakteri Mourinho: Bazen 'ağlattı' bazen 'susturdu' bazen 'çıldırttı'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Fenerbahçe#Mourinho#Acun Ilıcalı

6728ef0ece04d4e65f21d0be.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri