Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Kutlama 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nda Ölen Öğretmenimizi Ve Çocuklarımızı Unutmayalım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bahar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kutlama 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nda Ölen Öğretmenimizi Ve Çocuklarımızı Unutmayalım!

Bahar

Education Member
Eğitim Editörü
İlgi Alanı
Edebiyat
23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı her yıl büyük bir coşkuyla kutluyoruz, ancak bu yıl içimizde tarifi zor bir acı var. Eksik kalan gülüşlerimiz, sönen umutlarımız, kahkahaların duyulması gereken okullarda gözyaşlarının dile gelmesi yüreğimizde derin bir iz bıraktı. Oysa çocukluk; sevgiyle kuşatılmış ortamlarda güven içinde büyüyebilmekti. Bugün, içimizdeki eksikliği ve sızıyı unutmadan, çocuklarımız için daha güvenli, aydınlık dolu, merhametin içimizde kök saldığı yarınlar diliyorum. Vefat eden öğretmenimiz ve evlatlarımızı rahmetle anıyor, başta aileleri olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyorum!

Öğretmen Ayla Kara 🕊️
Adnan Göktürk Yeşil 🕊️
Furkan Sancak Balal 🕊️
Belinay Nur Boyraz 🕊️
Kerem Erdem Güngör 🕊️
Zeynep Kılıç 🕊️
Bayram Nabi Şişik 🕊️
Şuranur Sevgi Kazıcı 🕊️
Yusuf Tarık Gül
🕊️
Kağan Güngör 🕊️
Yılmaz Efe Konar 🕊️

Sosyal medya üzerinden baktım şimdi, çok güzel olmuş. Elinize sağlık 🕊️ (y)
Bunu otomatik attıracağız biraz çalışmamız lazım üstünde :) duyarlı paylaşım için de teşekkür ederim.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri