Güncel Xbox Series X Pro İçin Umutlar Suya Düştü: Resmi Açıklama Yapıldı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Konsolları kategorisinde X tarafından oluşturulan Xbox Series X Pro İçin Umutlar Suya Düştü: Resmi Açıklama Yapıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 61 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Konsolları
Konu Başlığı Xbox Series X Pro İçin Umutlar Suya Düştü: Resmi Açıklama Yapıldı
Konbuyu başlatan X
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan X

X

IF Teknik Sorumlu
IF - TeknikAdmin
Katılım
24 May 2020
Mesajlar
1,952
Tepkime puanı
91
Puanları
45

İtibar:

Xbox'tan Phil Spencer, şu an için daha güçlü bir Xbox Series X konsolu çıkarmak gibi bir planları olmadığını ifade etti. Spencer'a göre, hem şirket hem de oyuncular, konsolun performansından oldukça memnunlar.

Xbox Series X Pro İçin Umutlar Suya Düştü: Resmi Açıklama Yapıldı


Microsoft'un eğlence konsolu devi Xbox'ın lideri Phil Spencer, 2023 Xbox Games Showcase etkinliğini takiben Bloomberg ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Deneyimli yönetici, bir süredir merakla beklenen Xbox Series X Pro hakkında da konuştu. Ancak ne yazık ki, şirketin bu konuda herhangi bir planı yok gibi görünüyor.

Spencer, mevcut durumda daha yüksek performanslı bir Xbox Series X modeline ihtiyaç duyulmadığını düşünüyor. Mevcut konsolun teknik yetenekleri ve performans seviyesinin kullanıcı beklentilerini karşıladığını ifade eden Spencer, bu açıklamasıyla Xbox Series X Pro versiyonunun çıkarılacağı yönündeki beklentilere bir nokta koydu.

post_1686657739_563390747196.jpg

"Oyuncuların Daha Gelişmiş Bir Model İçin Talebi Yok"

Xbox'ın başındaki isim, Microsoft'un oyuncuların geri bildirimlerinden yola çıkarak Xbox Series X'in daha gelişmiş bir versiyonuna ihtiyaç duyulmadığını belirtti. Hem şirketin hem de oyuncuların, Xbox'ın mevcut donanım durumundan memnun olduğunu ifade etti.

Microsoft, Pazar günü gerçekleşen Xbox Games Showcase etkinliğinde, Xbox Series S'in 1TB SSD'li modelini duyurdu. Karbon siyahı renkteki konsol, 1 Eylül'de 349 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Phil Spencer, Xbox Series X sevkiyatlarının önemli ölçüde arttığını söyledi, fakat bu konuda herhangi bir sayısal veri paylaşmadı.
 
Üst Alt