Sağlık Kalp Rahatsızlığına Çözüm

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kalp Sağlığı kategorisinde Melodi tarafından oluşturulan Kalp Rahatsızlığına Çözüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 59 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kalp Sağlığı
Konu Başlığı Kalp Rahatsızlığına Çözüm
Konbuyu başlatan Melodi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melodi

Melodi

www.ircforumlari.gen.tr
Özel Üye
Katılım
4 Mar 2023
Mesajlar
624
Tepkime puanı
47
Puanları
28

İtibar:

Kalp rahatsızlığı olanların tedavileri esnasında destek amaçlı uygulayabilecekleri harika bir bitkisel reçete sunduk.

Kalp Rahatsızlığına Çözüm



Kalp Rahatsızlığına Çözüm. Kalp rahatsızlığı olanların tedavileri esnasında destek amaçlı uygulayabilecekleri harika bir bitkisel reçete sunduk. Kalp hastalıklarının tedavisine destek olacak bu bitkisel reçete düzenli olarak tavsiye edildiği şekilde kullanıldığında, kalp rahatsızlığa çözüm oluyor.
Kalbin eski sağlığına kavuşmasına muavenet edecek ve kalbin güçlenmesini sağlayacak bitkisel reçete, mutfaklarımızda bulunan ürünlerden hazırlanmaktadır. İçinde pirinç, marul, mısır, buğday gibi gıdaların yer aldığı son derece sağlıklı olan bu kalbe iyi gelen doğal reçeteyi mutlaka denemelisiniz.

Kalp Hastalığına Doğal Reçete​

Kalp hastalıkları yaşam kalitemizi olumsuz etkilemektedir. Birçok anlamda sorun yaratan kalp hastalıkları, ilerleyen zamanda başka sağlık problemlerinin de husule gelmesinde rol oynamaktadır. Hem kalp sağlığını korumak hem de oluşabilecek diğer problemlerin önüne geçmek ster misiniz? Kalp doktorları tarafından da kullanımında bir sakınca görülmeyen ve düzenli kullanımı ile aksine birçok anlamda faydası dokunacak doğal reçetenin tarifine geçelim.

Malzemeler

  • Pirinç
  • Buğday
  • Soya yağı
  • Marul
  • Semiz otu
  • Pamuk tohumu
  • Mısır

Hazırlanış ve Kullanım Reçetesi:

Pirinç ve buğdayın pişirilmesiyle elde edilen lapalar, soya yağı ile karıştırılarak yoğrulur. Hazırlanan bu tür lapalar yemek aralarında bir iki çorba kaşığı yenir.

Kalbinden şikayeti olanlar, sofralarından marul ve semiz otu gibi sebzeleri eksik etmemelidir. Bunlardan yemekler yapılıp yeneceği gibi yıkadıktan sonra da çiğ olarak yenilebilirler.

Pamuk tohumu, mısır taneleri ile havanda dövülerek un haline getirilir. Hazırlanan bu karışım, soya yağı ilavesi ile Macun kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Bu macunla bakla iriliğinde yapılan haplardan günde üçbeş tane yutulur.
 
Üst Alt