Digital Platform Amazon Prime'dan MrBeast'le 100 Milyon Dolarlık Anlaşma

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Amazon Prime Video kategorisinde X tarafından oluşturulan Amazon Prime'dan MrBeast'le 100 Milyon Dolarlık Anlaşma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Amazon Prime Video
Konu Başlığı Amazon Prime'dan MrBeast'le 100 Milyon Dolarlık Anlaşma
Konbuyu başlatan X
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan X

X

IF Teknik Sorumlu
IF - TeknikAdmin
Katılım
24 May 2020
Mesajlar
1,952
Tepkime puanı
91
Puanları
45

İtibar:

Ortaya atılan iddialara göre 230 milyondan fazla aboneye sahip ünlü Youtuber MrBeast, Amazon Prime ile özel bir anlaşma imzaladı. Dünya genelinde büyük bir kitlesi olan Jimmy Donaldson yani MrBeast, Youtube üzerinde en çok abonesi olan bir Youtuber. Yani bu anlaşma kuvvetle ihtimal gerçek.

mrbeast-amazon-prime.png


Amazon, MrBeast İçin 100 Milyon Dolar Bütçe Ayırdı​

Söylenene göre Amazon, MrBeast’in videolarını Amazon Prime üzerinden yayınlaması için 100 milyon dolar bütçe ayırmış durumda. Ayrıca yine söylenene göre şirket MrBeast’e hiçbir baskı yapmayacak. Ünlü Youtuber videolarını isterse önce Youtube kanalında sonra da Prime üzerinden yayınlayabilecek. Tamamen özgür olacak olan MrBeast’in ise bu teklifi kabul ettiği gelen bilgiler arasında. Gerçi 100 milyon dolarlık bir anlaşmayı kimsenin geri çevireceğini zannetmiyorum.
 
Üst Alt