Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Yapılan baskında bin 314 adet ilaç ele geçirildi! Şaşkına çeviren sözler: Ben dericilik yapıyorum, kim koydu bilmiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yapılan baskında bin 314 adet ilaç ele geçirildi! Şaşkına çeviren sözler: Ben dericilik yapıyorum, kim koydu bilmiyorum

Sedh

Elmas üye
Anıl ATAR/ADANA, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2025 10:37Adana'da polis ekiplerinin operasyon yaptığı depoda, reçeteye tabi 1314 kutu ilaç ele geçirildi. Gözaltına alınan depo sahibi Abdülhamit R. (44) ifadesinde, "Ben dericilik yapıyorum. Depoyu, devraldım. İlaçlar bana ait değil. Kim, ne zaman koydu bilmiyorum" dedi.
Haberin DevamıSeyhan Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Sarıyakup Mahallesi'ndeki bir depoda çok sayıda tıbbi ve cinsel içerikli ilaç olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, Suriye uyruklu Abdülhamit R.'nin deposuna baskın yaptı. Girişinde herhangi bir tabela olmayan depoda arama yapan polis, raf ve karton kutularda reçeteye tabi ağrı kesici, antibiyotik ve cinsel içerikli 1314 kutu ilaç ele geçirdi."KİM NE ZAMAN KOYDU BİLMİYORUM"Gözaltına alınan Abdülhamit R. ilk ifadesinde, "Ben dericilik yapıyorum. Malzemelerimi koymak için bu depoyu, tanımadığın Suriyeli bir kişiden devraldım. İlaçlar bana ait değil. Kim, ne zaman koydu bilmiyorum" dedi.Haberin DevamıPolis merkezindeki işlemleri süren Abdülhamit R.'ye, 'Kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde ilaç yapma veya satma' suçu yöneltildiği bildirildi. Depo, zabıta tarafından mühürlenirken, ilaçlar da İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. (DHA)
Haberle ilgili daha fazlası:#Adana#Adana Haberleri#İlaç

67909fdcd6359c7241945702.jpg

6790a00bd6359c7241945704.jpg

6790a00cd6359c7241945707.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri