• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Bilgisayar Windows 12 ile Abonelik Dönemi Başlıyor

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İşletim Sistemleri kategorisinde X tarafından oluşturulan Windows 12 ile Abonelik Dönemi Başlıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 220 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İşletim Sistemleri
Konu Başlığı Windows 12 ile Abonelik Dönemi Başlıyor
Konbuyu başlatan X
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan X

X

IF Teknik Sorumlu
IF - TeknikAdmin

İtibar:

Windows 12 hakkında dolaşan dedikoduların ardı arkası kesilmiyor, ancak yakın zamanlıda gelen bir bilgi tüm dikkatleri üzerine çekti. Edinilen bilgilere göre Microsoft, Windows 12'yi abonelik esaslı bir işletim sistemine dönüştürebilir.

Windows 12 ile Abonelik Dönemi Başlıyor!

Windows kullanıcıları arasında bir süredir dile getirilen ‘abonelik tabanlı işletim sistemi’ konusu, Windows 12 ile gerçeğe dönüşüyor olabilir. Son sızıntılar, Microsoft'un yeni nesil işletim sistemi olan Windows 12'nin bu yönde bir adım atmış olabileceğini gösteriyor.

Alman Medyasından Sızan Bilgiler

Alman medya kuruluşu olan Deskmodder, yaptığı incelemeler sonucunda Windows 11 23H2 önizleme sürümü ile bazı kıyaslamalarda bulundu. Bu kıyaslamalar sırasında INI yapılandırma dosyasında abonelikle alakalı bazı izlere rastlandı. Microsoft'un yapay zeka teknolojilerini, Windows'un geleceğinde nasıl bir yere koyacağına dair önceki açıklamaları da bu sızıntılarla örtüşüyor.

post_1696585833_23573259433788.png

Microsoft Bulut Teknolojilerine mi Yöneldi?

Microsoft, yeni Windows versiyonlarıyla birlikte işletim sistemini web tabanlı hale getirme niyetini saklamıyor. Geçtiğimiz aylarda Cloud PC seçeneklerinin Ayarlar menüsünde kullanıcılar tarafından görüntülenmesi, bu yöndeki adımların ilk işaretleri olabilir. CorePC adında, modüler ve tamamen özelleştirilebilir bir Windows versiyonu üzerinde çalışıldığına dair sızıntılar da bu tezi güçlendiriyor. Bu, Microsoft'un Windows 11'i daha bulut merkezli bir yapıya taşıma planının bir parçası olabilir.

Bulut Destekli Windows 12

Son zamanlarda ortaya çıkan bir başka bilgi ise Microsoft'un Windows 12 işletim sisteminin bulut destekli bir versiyonunu geliştirdiğiydi. Microsoft'tan bu iddialar hakkında henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da Windows 12'nin abonelik tabanlı bir yapıyla sunulabileceği ve yapay zeka özelliklerini bu yapı içerisinde barındırabileceği düşünülüyor.