İtibar:
Windows 12 hakkında dolaşan dedikoduların ardı arkası kesilmiyor, ancak yakın zamanlıda gelen bir bilgi tüm dikkatleri üzerine çekti. Edinilen bilgilere göre Microsoft, Windows 12'yi abonelik esaslı bir işletim sistemine dönüştürebilir.
Windows kullanıcıları arasında bir süredir dile getirilen ‘abonelik tabanlı işletim sistemi’ konusu, Windows 12 ile gerçeğe dönüşüyor olabilir. Son sızıntılar, Microsoft'un yeni nesil işletim sistemi olan Windows 12'nin bu yönde bir adım atmış olabileceğini gösteriyor.

Windows kullanıcıları arasında bir süredir dile getirilen ‘abonelik tabanlı işletim sistemi’ konusu, Windows 12 ile gerçeğe dönüşüyor olabilir. Son sızıntılar, Microsoft'un yeni nesil işletim sistemi olan Windows 12'nin bu yönde bir adım atmış olabileceğini gösteriyor.
Alman Medyasından Sızan Bilgiler
Alman medya kuruluşu olan Deskmodder, yaptığı incelemeler sonucunda Windows 11 23H2 önizleme sürümü ile bazı kıyaslamalarda bulundu. Bu kıyaslamalar sırasında INI yapılandırma dosyasında abonelikle alakalı bazı izlere rastlandı. Microsoft'un yapay zeka teknolojilerini, Windows'un geleceğinde nasıl bir yere koyacağına dair önceki açıklamaları da bu sızıntılarla örtüşüyor.