Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Uğurcan Çakır açıkladı! Galatasaray maçında oynayacak mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uğurcan Çakır açıkladı! Galatasaray maçında oynayacak mı?

Dir3ctor

Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2025 19:43Trabzonspor'un milli file bekçisi Uğurcan Çakır, Galatasaray ile oynayacakları kupa finali öncesinde açıklamalarda bulundu. Hafta içi yapılan antrenmana sakatlığından kaynaklı katılamayan başarılı kaleci, finalde oynayıp oynamayacağına dair netlik getirdi.
Haberin DevamıZiraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da milli kaleci Uğurcan Çakır, mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.İşte Uğurcan Çakır'ın açıklamaları;"UMARIM G.SARAY MAÇINDA DA KENDİMİ İYİ HİSSEDERİM""Ufak tefek ağrılarım oldu. İki idmana katılamadım ama son antrenmanda takımla birlikte çalıştım. Biraz hastayım, o yüzden sesim kötü. Şu an kendimi iyi hissediyorum. İnşallah Galatasaray maçında da öyle olur."Gözden KaçmasınTFF'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a ret!Haberi görüntüle"KAZANIP AVRUPA'YA GİTMEK İSTİYORUZ""Kupayı kazanmak ve Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Taraftarlarımız bize son ana kadar destek versin, kupayı alacağız."
Haberle ilgili daha fazlası:#Trabzonspor#Uğurcan Çakır#Galatasaray

6823769f3536b7f16110f25e.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2025 19:43Trabzonspor'un milli file bekçisi Uğurcan Çakır, Galatasaray ile oynayacakları kupa finali öncesinde açıklamalarda bulundu. Hafta içi yapılan antrenmana sakatlığından kaynaklı katılamayan başarılı kaleci, finalde oynayıp oynamayacağına dair netlik getirdi.
Haberin DevamıZiraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da milli kaleci Uğurcan Çakır, mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.İşte Uğurcan Çakır'ın açıklamaları;"UMARIM G.SARAY MAÇINDA DA KENDİMİ İYİ HİSSEDERİM""Ufak tefek ağrılarım oldu. İki idmana katılamadım ama son antrenmanda takımla birlikte çalıştım. Biraz hastayım, o yüzden sesim kötü. Şu an kendimi iyi hissediyorum. İnşallah Galatasaray maçında da öyle olur."Gözden KaçmasınTFF'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a ret!Haberi görüntüle"KAZANIP AVRUPA'YA GİTMEK İSTİYORUZ""Kupayı kazanmak ve Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Taraftarlarımız bize son ana kadar destek versin, kupayı alacağız."
Haberle ilgili daha fazlası:#Trabzonspor#Uğurcan Çakır#Galatasaray

682363903536b7f16110f245.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri