Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Trump: Erdoğan benim arkadaşım, Gazze için çok yardımcı oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Trump: Erdoğan benim arkadaşım, Gazze için çok yardımcı oldu

Sedh

Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2025 21:10ABD Başkanı Donald Trump, İsrail medyasına yaptığı açıklamada Gazze’de ateşkes planına ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan övgüyle bahseden Trump, “Erdoğan benim arkadaşım, Gazze için çok yardımcı oldu” ifadelerini kullandı. Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ateşkes planını kabul etmesinin arka planına ilişkin çarpıcı detaylar verdi.
Haberin DevamıABD Başkanı Donald Trump, Kanal 12'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok yardımcı oldu, sert bir adam ama benim arkadaşım mükemmeldi. Netanyahu’ya bu plan senin şansın dedim. O da kabul etti. Kabul etmek zorunda kaldı. Çünkü başka seçeneği yoktu. Benimle çalışıyorsan kabul etmek zorundasın. Netanyahu Gazze’de çok ileriye gitti. İsrail dünyada çok fazla destek kaybetti. Şimdi bu desteği ben geri getireceğim.” Gözden KaçmasınSon dakika...Gazze'de ateşkes planı için hazırlıklar başladı: İsrail ordusuna talimat! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajıHaberi görüntüleABD merkezli yayın kuruluşu Axios’a göre Trump, cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştu ve ondan Hamas’ın planı reddetmemesini sağlamasını istedi.�
Haberle ilgili daha fazlası:#Trump#Erdoğan#Gazze

68e1659eb63b12fd7de11700.jpg

68e0aae6dc6b8ba56cbf1d77.jpg

68e16613b63b12fd7de11709.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri