Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

‘Ramazan Hoca’nın katiline müebbet istendi

‘Ramazan Hoca’nın katiline müebbet istendi

Buğra EvinerBuğra Eviner doğrulanmış üyedir.

IRCForumlari.Gen.Tr - Editörü
Editor
İSTANBUL Cerrahpaşa’da çay ocağı işleten sosyal medyada da ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan Ramazan Pişkin, 31 Ocak 2024 günü dükkanında bıçaklanarak öldürülmüştü.
Haberin DevamıCinayeti işleyen Erkan Baykut (24) Beyoğlu’nda gözaltına alınmış sonrasında tutuklanmıştı. Pişkin’in öldürülmesine ilişkin soruşturmayı tamamlayan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Erkan Baykut’un ‘Kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ile cezalandırılmasını istedi. Öte yandan Baykut ifadesinde “Ramazan Pişkin’i tanımıyorum. Kendisini Saboor Muradi isimli Afgan uyruklu kişi zannettim” demişti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Ramazan Hoca#Erkan Baykut#Ramazan Pişkin

66073c373f75150bab8f244d.jpg

İSTANBUL Cerrahpaşa’da çay ocağı işleten sosyal medyada da ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan Ramazan Pişkin, 31 Ocak 2024 günü dükkanında bıçaklanarak öldürülmüştü.
Haberin DevamıCinayeti işleyen Erkan Baykut (24) Beyoğlu’nda gözaltına alınmış sonrasında tutuklanmıştı. Pişkin’in öldürülmesine ilişkin soruşturmayı tamamlayan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Erkan Baykut’un ‘Kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ile cezalandırılmasını istedi. Öte yandan Baykut ifadesinde “Ramazan Pişkin’i tanımıyorum. Kendisini Saboor Muradi isimli Afgan uyruklu kişi zannettim” demişti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Ramazan Hoca#Erkan Baykut#Ramazan Pişkin

5b4f2f755379ff1e9c281309.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri