• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

'Pire' ismini verdiği 63 yıllık otomobiliyle ülkeyi gezdi: Çocuğu gibi bakıyor

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan 'Pire' ismini verdiği 63 yıllık otomobiliyle ülkeyi gezdi: Çocuğu gibi bakıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı 'Pire' ismini verdiği 63 yıllık otomobiliyle ülkeyi gezdi: Çocuğu gibi bakıyor
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Emrah GEMİCİOĞLU/ ORDU, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2025 11:55Ordu'da 32 yıl önce emekli ikramiyesiyle satın aldığı ve ‘Pire’ ismini verdiği 1962 model vosvosuyla Türkiye’nin birçok yerini gezen Altan Şeref (89), otomobiline çocuğu gibi baktığını belirterek, “Pire ile gezmeyi çok özledim ama gözlerim artık iyi görmediği için trafiğe çıkamıyorum” dedi.
Haberin DevamıPerşembe ilçesi Kaleyaka Mahallesi’nde yaşayan Altan Şeref, uzun yıllar kamyon şoförlüğü yaptıktan sonra 1993’te emekli oldu. Emekli ikramiyesiyle Türkiye’de ‘vosvos’ ya da ‘kaplumbağa’ olarak bilinen 1962 Volkswagen Beetle model otomobil satın aldı.‘Pire’ ismini verdiği otomobiliyle yıllar içinde ülkeyi gezen Şeref, şu anda ise evinin bitişiğine yaptığı garajında Pire’yi muhafaza ederek, temizlik ve diğer bakımlarını da ihmal etmiyor.‘PİRE İLE GEZMEYİ ÇOK ÖZLEDİM’Haberin DevamıTürkiye’nin farklı bölgelerinde düzenlenen çeşitli etkinliklere otomobiliyle katılan Şeref, binlerce anı biriktirdi. Pire’ye çocuğu gibi baktığını vurgulayan Şeref, sağlık sorunları nedeniyle otomobilini kullanamasa bile her gün garaja gidip, şoför koltuğuna oturarak eski günlerin özlemini gideriyor.Pire ile eskiden çok gezdiğini, şimdi ise otomobilinin garajda yattığını belirten Şeref, “Gözlerim rahatsız olduğu için görüşüm azaldı. 2 yıldır hiç otomobil kullanmadım. Yaşım da artık müsait değil. Pire’ye binip gezmeyi çok özledim. Pire ile gezmek istiyorum ama bir yerden bir yere ağır ağır gittiğim için başka şoförler bana bozuk çalıyor. Bu yüzden gezmek istesem bile vazgeçiyorum” dedi.Öte yandan, Pire’yi satın almak isteyenlerin de olduğunu belirten Şeref, otomobilini satmayı düşünmediğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:#Vosvos#Ordu#Otomobil

680364b45b11213f1bcce890.jpg

680364ae5b11213f1bcce88e.jpg

680364ae5b11213f1bcce88c.jpg

680364ae5b11213f1bcce88a.jpg

680364ac5b11213f1bcce886.jpg

680364ac5b11213f1bcce882.jpg

680364ac5b11213f1bcce880.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri