• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Kayserisporlu Ramazan Civelek Fenerbahçe maçı sonrası konuştu: Algıları yıktık

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Kayserisporlu Ramazan Civelek Fenerbahçe maçı sonrası konuştu: Algıları yıktık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Kayserisporlu Ramazan Civelek Fenerbahçe maçı sonrası konuştu: Algıları yıktık
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2025 23:10Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ile 3-3 beraber kalan Kayserispor'da maçın ilk golünü kaydeden Ramazan Civelek konuştu.
Haberin DevamıKayserispor'da Fenerbahçe'ye karşı ligde ilk kez gol sevinci yaşayan Ramazan Civelek, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren 29 yaşındaki oyuncu "Öncelikle çok mutluyum. Çok gururluyum. Bütün arkadaşlarımla, Kayseri'den bizi izleyenlerle gurur duyuyorum. Buraya gelirken bazı algılar vardı. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi, şampiyonluk için oynuyorlar. Biz de hedefsiz bir takım değiliz. Buraya o zihniyetle geldik. Bir hedefimiz var. Hoca geldiğinden beri iyi giden bir süreç. Ligde kalmak istiyoruz. Fenerbahçe favori gözükse de galibiyeti kaçırdığımız bir taraf var. Puan almak da çok önemli. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"HERKESİ TEBRİK EDİYORUM"

Fenerbahçe maçına kadar iyi hazırlandıklarını belirten tecrübeli futbolcu, "Hafta başından beri çok çalıştık. Buraya puan ve puanlar almak için gelmiştik. Eksikler vardı oynayan herkes çok iyi mücadele etti. Onları tebrik ediyorum. Bir yerde galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyorum. Burada öne geçtik, galip de gelebilirdik. Son dakikalarda beraberliği yakaladığımız için mutluyum. 1 puan için aldığımız böyle bir deplasmanda ayrıca mutluyum. Ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Bizim için her puan önemli. Haftaya Rize maçı var. Galibiyet alıp biraz daha rahat etmek istiyoruz ligin sonuna doğru. Herkesi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

"BURANIN EKMEĞİNİ YEDİM"

Attığı golden sonra sevinmemesinin sebebini açıklayan Civelek, "12-13 yıl bir süreçte Fenerbahçe'de bulundum. Buranın ekmeğini yedim. Golde sevinmememin sebebi birazcık bu. 4-5 yıldır Kayserispor'un ekmeğini yiyorum, bir mücadele veriyoruz, bizim de hedeflerimiz var. Gol attığım için çok mutluyum ama atmasam da mutlu olurdum hiç önemli değil. Burada 1 puan aldığımız için mutlu ve gururluyum." dedi.

Ramazan Civelek son olarak "Ligde kaldık düşüncesi yerleşmemeli. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. Burada çok önemli bir puan aldık. Bir veya iki galibiyetle ligde kalmayı garantileyeceğimizi düşünüyorum." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Kayserispor#Ramazan Civelek#Fenerbahçe

68055488782365f6b486c8ed.jpg