Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Hindistan'da savaş uçağı düştü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hindistan'da savaş uçağı düştü

Hera

Elmas üye
DHAOluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2024 17:58Hindistan'da MiG-29 savaş uçağı düştü. Eğitim uçuşu sırasında düşen uçağın sistem arızası yaşadığı belirtildi. Pilotun ise kendisini güvenli bir yere fırlattığı kaydedildi.
Haberin DevamıHindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde MiG-29 savaş uçağı eğitim uçuşu sırasında düştü.Hindistan Hava Kuvvetleri’nden yapılan yazılı açıklamada, rutin eğitim uçuşu sırasında bir MiG-29 savaş uçağının Agra kenti yakınlarına düştüğü belirtildi.Uçağın sistem arızası nedeniyle düştüğü ve pilotun kendisini güvenli bir yere fırlattığı kaydedildi.Hindistan Hava Kuvvetleri, kazanın nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Hindistan#Savaş Uçağı#Düştü

6728e11f796a2b91756fbfe5.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri