İtibar:
Kod:
On *:join:#help: {
If ($nick == $me) { halt }
Privmsg $nick [5 $nick ] - 4#Help 2Kanalına Hoş Geldiniz. Helper'lerimizden Yardım Almak İstiyorsanız.
.echo -a 4#Help-Giriş [5 $nick ] - 4#Help 2Kanalına Hoş Geldiniz. Helper'lerimizden Yardım Almak İstiyorsanız.
Privmsg $nick [5 $nick ] - 2Özel'ime 6!6Yardim 2Yazmanız.
.echo -a 4#Help-Giriş [5 $nick ] - 2Özel'ime 6!6Yardim 2Yazmanız.
Privmsg $nick [5 $nick ] - 4#Help 4Kanalında Öğrenme Amaçlı 7BEKLEME 2Yapabilirsiniz.
.echo -a 4#Help-Giriş [5 $nick ] - 4#Help 2Kanalında Öğrenme Amaçlı 7BEKLEME 2Yapabilirsiniz.
Privmsg $nick [5 $nick ] - 4#Help 2Kanalında 6Voice(+v)2 SÖZ Hakkı Aldıktan sonra; Sorunuzu Yazınız Lütfen.
.echo -a 4#Help-Giriş [5 $nick ] - 4#Help 2Kanalında 6Voice(+v)2 SÖZ Hakkı Aldıktan sonra; Sorunuzu Yazınız Lütfen.
}
On *:text:!*:?: { var %= = $+(%,<!,$1-) | inc -eu5 $(%=,1)
If ($(%=,4) == 4) { privmsg $nick 2Tekrar Yapmayınız.
If ($(%=,4) == 4) { .echo -a 2Özeliniz de 6!7Yardim 2Komutu Tekrarı Yapıldı. [14Yapan-Nick]: [5 $nick ]
Ignore -pu1 $nick
}
if ($1 == !yardim) { .msg #helpers 4#Help 2Kanalına [14Giriş-Yapan-Nick]: [5 $nick ] 2Yardım Bekliyor. }
if ($1 == !yardim) { .notice Zadrich 2Özeliniz de 6!7Yardim 2Komutu Kullanıldı [14Kullanan-Nick]: [5 $nick ] }
}
}
Amacı Help'e giren kullanıcılara özel mesaj yansıtma ve bilgilendirme
-
Kurulum:
Scriptinizi açın klavyenizden ALT+R Tuşlarına basın acılan Editörünüz'den Remote kısmına bastıktan sonra Dosya kısmından Yeni buttonunu tıklıyarak yeni sayfa açın ve kodu içine atıp TAMAM deyin.
Keyifli kullanımlar.