Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Gökhan Akkan adım adım Bodrum FK'ya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gökhan Akkan adım adım Bodrum FK'ya

Dir3ctor

Elmas üye
BODRUM, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2024 12:20Süper Lig’de transfer döneminin son günlerinde Romanya temsilcisi Cluj formasını giyen 30 yaşındaki Arnavut stoper Arlind Ajeti ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Bodrum FK, Çaykur Rizespor’dan ayrılan kaleci Gökhan Akkan ile de anlaştı.
Haberin DevamıKariyerinde Ankaraspor ve MKE Ankaragücü’nde oynayan, bu sezon Rize’de 4 maçta kaleyi koruyan 29 yaşındaki Gökhan Akkan, resmi sözleşme imzalamak için Bodrum’a geldi.Milli kaleci Rizespor’dan alacaklarına karşılık serbest kalırken, transferde atağa kalkan Bodrum FK milli aranın ardından daha iddialı olarak sezona devam edecek.Gözden KaçmasınBodrum FK’dan savunmaya Ajeti takviyesiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Bodrum FK#Gökhan Akkan#Süper Lig

66e160ed4f063a9b8326be25.jpg

BODRUM, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2024 12:20Süper Lig’de transfer döneminin son günlerinde Romanya temsilcisi Cluj formasını giyen 30 yaşındaki Arnavut stoper Arlind Ajeti ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Bodrum FK, Çaykur Rizespor’dan ayrılan kaleci Gökhan Akkan ile de anlaştı.
Haberin DevamıKariyerinde Ankaraspor ve MKE Ankaragücü’nde oynayan, bu sezon Rize’de 4 maçta kaleyi koruyan 29 yaşındaki Gökhan Akkan, resmi sözleşme imzalamak için Bodrum’a geldi.Milli kaleci Rizespor’dan alacaklarına karşılık serbest kalırken, transferde atağa kalkan Bodrum FK milli aranın ardından daha iddialı olarak sezona devam edecek.Gözden KaçmasınBodrum FK’dan savunmaya Ajeti takviyesiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Bodrum FK#Gökhan Akkan#Süper Lig

66e085d781033b9ea3d78073.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri